Tuesday, December 19, 2006

Δημόσιες υπηρεσίες: Η Ερωτική και Εμφανισιακή σας αποκατάσταση

Την προηγούμενη Τετάρτη που είχε απεργία διάλεξα να πάω στη δουλειά με τρόλεϊ, καθώς κώλωσα να πάρω το τουτού, όντας και αρχάρια. Που να παρκάρω εγώ τώρα, θέλω και το χρόνο μου και να το συζητήσουμε λίγο ρε παιδιά κλπ κλπ…)
Χρειάστηκε να περάσω κανά τρίωρο συνολικά μέσα στα τρόλεϊ και υπό κλίμα πολύ έντονης σύσφιξης σχέσεων (έχω καλομάθει απ’ ότι φαίνεται με τον ηλεκτρικό). Το βράδυ φεύγοντας, περίμενα υπομονετικά στη στάση των τρόλει στο Σύνταγμα, ξέρετε απέναντι από τα Mac Donald’s, εκεί που υπάρχει και η μεγαλειώδης πιάτσα των ταξί. Μόνο που εκείνη τη μέρα, τα άτιμα είχαν γίνει ανάρπαστα. Σε μια φάση σκέφτηκα, «δεν παίρνεις και συ ένα ταξί να πας στο σπιτάκι σου να ησυχάσεις!» και μόλις πήγα να ενεργοποιήσω τον αισθητήρα ανίχνευσης κίτρινων αυτοκινήτων συνειδητοποίησα την εικόνα που είχα τόση ώρα μπροστά μου και δεν είχα πάρει χαμπάρι.













Εδώ το καλό το πράμαααα! Διαλέχτε και πάρτεεεεε!

Η χαρά του άντρα ταξιτζή. Μόλις έσκαγε ταξί, έβλεπες με τη σειρά ένα ένα τα πιπινάκια να πλησιάζουν να πουν τον προορισμό τους με μια τεράστια απελπισία ενώ οι ντράιβερς τις προσπερνούσαν μια προς μια ρίχνοντας χυλόπιτες.Όποία ικανοποίηση θα ένιωθαν να σε παρακαλάνε 10 μοδάτα γκομενάκια που μόλις τελείωσαν τα ψώνια τους για να μπουν στο αυτοκίνητο τους. Οι ταξιτζήδες είχαν το ελεύθερο του «διαλιέχτε και πάρτε» αυτό που σας κάνει. Με το που έκανα το συνειρμό απέκλεισα το ενδεχόμενο να πλησιάσω να πάρω θέση στη γραμμή για το «παρακαλετό» (ωχ, γράφεται αυτή η λέξη???).

Ε, την άλλη μέρα, μιας και δεν είχε απεργία πήγα πρωί – πρωί στην εφορία για να πάρω κάτι φορολογικές ενημερότητες. Καθόλου κόσμος, λέω «τέλεια, θα ξεμπερδέψω μπαμ – μπαμ». Φτάνω στο γκισέ (με γαλλική πγοφογά παγακαλώ) και τη βλέπω. Αυτή όμως δε με βλέπει…


















Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο ωραία δημόσια γκόμενα?

Πούδρα, καθρεφτάκι, κραγιονάκι και άγιος ο θεός. Πήρε το χρόνο της (πήρα και γω τη φωτογραφία μου) και μετά γύρισε (τσικιτιγκλόν) και με εξυπηρέτησε…

Το Ελληνικό Δημόσιο φροντίζει τον εαυτό του και νοιάζεται για σας!

13 comments:

ThinkaGeek said...

Lol kalos to gogo mas . Afto einai oi taxitzides einai atimi fara. pipinia kai Euro stin sira .

ti gelio sou ekana me tin "dimosia" kopelitsa. afto einai .. o alogoskoufis exei bgalei mia new egiklio etsi oste oles na einai anagasmenes na kanoun use make up gia tin optiki exipiretisi tou dimoti. etsi apo edw kai pera meta ta 60 einai anagasmenes na knoun bottox. lol .fisika me dika tous exoda

Trilian said...

uΑμάν με τίποτα δεν είσαστε ευχαριστημένοι εσείς οι πολίτες… αν είχε σηκωθεί όμως με out of bed look θα την έβγαζες φωτογραφία για το μαύρο της το χάλι… ή θα ήταν πολύ trendy τότε; Αααα δεν ξέρω μπερδεύτηκα… (μυστικό… εγω κραγιόν δεν έχω στην τσάντα μου και όταν τόλμησα και το ομολόγησα στην γραμματέα εδώ στην δουλειά με κοίταζε σαν εξωγηνο και στο τέλος μου τόνισε ότι είμαι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η !!!)

Spyros said...

'loha!

Etsi opws einai h 2h photo, h kopela fainetai na se vlepei apo to kathreftaki! Eprepe na ths kleiseis to mati kai na ths peis: Helloooo :P

Kai gia na to syndyasw me to 1o meros: Mhpws etoimazotan na vrei taxi meta?

snikolas said...

Καλά… στις δημόσιες υπηρεσίες δεν έχουν το θεό τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που βρέθηκα σε ΙΚΑ να τσακίζουν τα ούζα! Το καθρεφτάκι μου φαίνεται αστείο μπροστά στα ούζα.

YO!Reeka's said...

ΓΑΜΑΤΗ η δεύτερη φωτό!!! εκτός αν είναι σικέ μπουχαχαχα

Gogo said...

@Loop
Kalws to monsieur ton pesmeno (alla se anodiki tasi ;-)
Fisika me dika mas eksoda thes na peis to bottoxaki!

@Trilian
Oute egw exw kragion, giati eprepe??
(Exw panta ena propoline - liposan mono)

@Spyros
Les na me evlepe? Baaaaa!
Ekei piatsa taxi den exei, alla etsi k alliws, oso sovantisma kai na erixne den epiane mia (wpa i kakia mou ksefigeeeeee)

@Snikolas
Etsi, etsi ta ouza! Xtapodaki eixe???

@Gelial
Diakrinw ifos amfisvitisis???
Den to pisteuw, pws tolmas?
Ama itan sike pantws, tha to eixa stisei poli pio wraia (tha eixa aplwsei kamia kasetina me kallintika, ena pistolaki malliwn estw ;-)

nuntius said...

Καταρχάς η πρώτη φωτό πρέπει να είναι στημένη! Σικέ. Δεν μπορεί να υπάρχουν μοδάτα, σικάτα, πιπινοειδή γκομενάκια, ψωνίζωντα εις τας αγοράς της ερμού και να ψάχνουν για ταξί. Το είδος αυτό δίδεται συνήθως δώρο απο τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων με την αγορά κάμπριο-σπόρ σούπερ λούξ τουτού. Άρα άκυρο το δεν-έχω-μέσο-μεταφοράς-και-ψάχνω-ταξί.
Όσο για το κραγιονάκι, καλά κάνει η κοπέλα. Σου λέει "θα στα πάρω που θα στα πάρω (εφορία γάρ), ας σου τα πάρω τουλάχιστον έναν τόνο ομορφότερη".

Crucilla said...

Ποια μέρα θα φας ξύλο από κανένα που θα παρεξηγηθεί από τις φωτό δεν ξέρω...Λολ!

Anonymous said...

Πρώτον, ποτέ δεν περιμένουμε το εν λόγω τρόλλευ στη στάση της πλατείας Συντάγματος, μη σου πω ούτε στην άλλη της Κλαυθμώνος, είναι απελπισία η κατάσταση, νομίζω πιο πολύ σε βολεύει στην Αιόλου ή καπου εκεί τελοσπάντωνε, στην αρχή της Σταδίου.

Δεύτερον, απ' ότι συμπεραίνω απο το παρόν ποστ και απο προσωπική εμπερία, ο δήμος μας πρέπει να είναι η χαρά του φοροφυγά - όποτε έχω πάει έχει μια νέκρα...μα μια νέκρα, άλλο πράμα! (rofl rofl rofl)

Fight Back said...

Το σκεφτομαι καιρο, αλλα τωρα το αποφασισα. Θα κανω το αμαξι μου πειρατικο ταξι.
Οι τιμες φυσικα θα ειναι ανταγωνιστικες και θα εχουμε εκπτωσεις για εκλεκτα γκομενακια που εχουν ψωνισει απο ακριβα καταστηματα.

υγ. ξερει κανεις πως μπορω να κανω το μισο αμαξι μου ταξι? εχω μισο ταξι που λενε

Gogo said...

@nuntius
Auto borei na isxie gia to kolwnaki, alla stin ermou...
Oso gia tin eforiaki gomena, milame gia ena tono xrwmatos kragion i gia ena tono..varous?
Wx ti kaki pou ginomai!!!

@Crucilla
Ekeini ti mera tha to mathete oloi! Epi tis eukairias thelw apla na dilwsw oti ta stigmiotipa prospathoun mono na diakomwdisoun stigmes mono tis zwis mas kai oxi sinolika tous anthrwpous pou borei na protagwnistoun. Diaforetika, o kathenas mas borei na fanei kapoia stigmi asteios kai grafikos, kai giati oxi, as gelasoun ligaki oi ipoloipoi mazi tou. Gia kalo einai mono!

@Proserpina
Standars varane miges ekei pera oli mera!

@Fight Back
Basika tha xreasteis mia kollitiki tainia pou tha tin kolliseis sti mesi, kata mikos tou autokinitou.
Meta me kitrini bogia vafeis to miso! Eisai etoimos!
Kales kourses!
;-)

Anonymous said...

Αντι να εκτιμάς το ότι η γυναίκα ήθελε να είναι όμορφη όταν θα (αποφάσιζε να) σε εξυπηρετήσει, γκρινιάζεις κιόλας... τςτςτςτς αχάριστοι πολίτες τςτςτςτςτς
Όσο για τα ουζάκια, ειλικρινά αν στηνόμουν στο ΙΚΑ και τους έβλεπα τους άλλους να πίνουν θα τσαντιζόμουν και θα γινόμουν έξαλλος. Εκτός και αν κέρναγαν κανα ποτηράκι.

Gogo said...

Emena de mou aresei to ouzo!
Kai pali tha stravwna!!