Friday, October 13, 2006

Mi len Gogo kim kala!


Είδα το «Thank you for Smoking» και πρέπει να πω πως ήταν συμπαθέστατο. Ήθελα να το δω στις Νύχτες Πρεμιέρας, αλλά δεν πρόλαβα! Δεν είναι και η «πιο ξεκαρδιστική ταινία της χρονιάς», ωστόσο είναι μια ταινία με ωραία αίσθηση χιούμορ. Πολύ βασικό στοιχείο της είναι ότι ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ταινιών που η απήχηση τους στο κοινό βασίζεται αποκλειστικά στο πρόσωπο που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, ο Aaron Eckhart δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και σε συνδυασμό με την απίστευτα καρτουνίστικη φάτσα του σε γκρο – πλαν, σε κερδίζει στο λεπτό (προσωπικά, τον λάτρεψα!).

Εεεεεεπίσης, θα ήθελα να επισημάνω τη συμπάθια μου προς τη γλυκύτατη Ayo και το σπαραξικάρδιο κομμάτι της «Down on my knees» (καμία τάυτιση με τον τίτλο του τραγουδιού για όσους κακόβουλους θα το σκεφτούν)! Θα το έχετε ακούσει, αλλά αν όχι ψάξτε το και συμπαθήστε το! It’s an order!!!


4 comments:

ThinkaGeek said...

hm den to exw dei re gamoto !! les na to doume ... ? despinis engage einai to festival tis vavel sto gazi ..kanonise na pas .... xtes imouna keei .. kala prospathise na deis tin parastasi... xiixixix

Gogo said...

na to deite, na to deite, leei poli! Sto gazi standard tha paw me to bro pou kanei kai skitsa super (pame kathe xrono kai zileuoume!!!)
Poia parastasi les esi? Den katalavaineiiii!!

YO!Reeka's said...

ααααντε καλά, αφού επιμένεις (έχω να πάω σινεμά από πρόπερσι)

Gogo said...

e twra mi se parw kai sto laimo mou...
ama exeis na pas apo perisi!
Tha akousw vrisidia meta, de variesai...