Saturday, February 7, 2009

To blog το Ναυάγιο

Μιλάγαμε με τον tsita περί Αρλέτας και όταν είδα το ποστ που έλεγε οτι αφιερώνει το "Μπαρ το Ναυάγιο" στο blog μου, πήγε αμέσως ο νους μου στο κακό. Σπόντα για την εγκατάλειψη!
Δεν ήταν, αλλά ο συνειρμός μου φάνηκε πολύ καλός γιατί έτσι που το έχω αφήσει το καημένο...

Πως περνάει ο καιρός και ο άνθρωπος αλλάζει πρωτεραιότητες (οι αγάπες όμως μένουν). Τελευταία οι αναδρομές στο παρελθόν είναι πολλές (πως ήμανε και πως έγινα) και ήρθε και έδεσε με μια φωτογραφία που βρέθηκε στο φέσιμπουκ από το φροντιστήριο!
Δεν είχα ποτέ καμία, ούτε ήξερα πως υπήρχε και τα πρόσωπα των συμμαθητών μου κόντευα να τα ξεχάσω!

Και επειδή νόμιζα πως ήταν ιδέα μου, επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου: όλοι τότε ήμασταν ακόμα παιδιά! Λύκειου αλλά παιδιά. Τα ρούχα μας, τα αξεσουάρ μας, οι φάτσες μας το δείχνανε!
Σήμερα τα παιδιά δεν ειναι έτσι, αλλά μήπως μεγάλωσα και μου φαίνονται και μένα έτσι σα μεγαλοπαιδιά;

Αλλά τι μεγάλωσα; Αφού πάλι για διάβασμα πάω !

7 comments:

Flonsavardu said...

μπα, και τώρα υπάρχουν παιδάκια που ντύνονται σαν παιδάκια. όπως και τότε υπήρχαν ξεκωλάκια που ντύνονταν σαν ξεκωλάκια.
όσο για το διάβασμα, τώρα έδωσα το τελευταίο μου μάθημα και αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσω να διαβάζω για το φοβερό ποσό... των κάτι μηνών. κλαψ. το διάβασμα δεν σταματά ποτέ!

toolman said...

:))

tzo said...

Μπα δε σου φαίνεται τα παιδιά έχουν αλλάξει!!!
Αν και μοιάζουν ακόμη παιδιά ξεχνούν να το δείχνουν!

PAP DX said...

Γενικά δεν έχουν αλλάξει και τόσο τα πράγματα. Πόσα χρόνια έχουν περάσει απ'αυτήν τη φωτογραφία; Λιγότερο από 10. Κάτσε να μπλέξουν όοολοι με οικογένειες-καριέρες κτλ όταν το μόνο πράγμα που θα τους νοιάζει θα είναι που θα παρκάρουν το Cayenne και τότε θα δεις πόσο θα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θα τους δείχνεις πχ τις φωτό που βγάζεις στις συναυλίες ή στον ηλεκτρικό με τα παπούτσια των θαμώνων και θα σου λένε "Καλά βρε Γωγώ μου, ωραία όλα αυτά, αλλά πότε επιτέλους θα σοβαρευτείς;" (Είμαι απαισιόδοξος γιατί τα έχω δει όλα αυτά να συμβαίνουν).
Αν κάτι έχει αλλάξει στα σημερινά παιδιά, είναι ότι έχουν φορτωθεί ακόμα περισσότερες ώρες φροντιστηρίου και μαθημάτων και και κα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή οι Έλληνες μαθητές να είναι οι πιο σκληρά εγραζόμενοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση (και δεν πληρώνονται κι όλας)...

Γι αυτό...
Stay young in spirit and mind...

gogonutsss said...

@Flonsavardu
ma na mi stamataei pote pote????

@toolman
Mi gelas esi!

@allitnil
Ta paidia mas (aannn kanoume) pws tha einai?? Brrrr

@PapDx
Ligi vlakeia tha mas swsei, giati apo sovarofaneia exoume piksei...

PAP DX said...

"Προχθές αργά
στο blog το ναυάγιο
βρέθηκα να ποστάρω μ'εναν άγιο
καθότανε στο δίπλανο σκαμπώ
και μου μιλούσε συνεχώς για τη Γωγώ..."

gogonutsss said...

:((((
Συγγνώμηηηη!

Τώρα τώρα κάνω ποστ!