Wednesday, October 1, 2008

Το κοινό της Μαδόννας







Σιγά μην έκαναν όλοι αυτοί μαζί κέφι! Περί σχολίων επί της συναυλίας με καλύπτει απολύτως η Switchblade!
Να προσθέσω, αυτό το "Ου ου" που ήθελε να της απαντάμε πολύ το ευχαριστήθηκα που της το χαλάσαμε! Τι μας πέρασες κυρά Μαδόννα μου, μόγγολα;

7 comments:

switchblade_sister said...

ευτυχώς είσαι και εσυ gogo και βγάζεις φωτό, για να λάμψει η ενδυματολογική αλήθεια της συναυλίας!! μον ντιέ...

Anonymous said...

δεν πηρε το ματι σου τη "θεα" με τα μωβ;;;;;

οχι ρε γμτ!!!

Jimbo said...

"Κουτσοί στραβοί στον Αγ. Παντελεήμονα"

PAP DX said...

Η gogo στη Μαδόννα; Είμεθα σοβαροί;;; Εγώ θυμάμαι ότι μία φορά που την ανέφερα σ'ενα σχόλιό μου σ'αυτό το blog ακουσα τα εξ'αμάξης : "ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ MADONNA!" Και τώρα μου λες ότι πήγες στη συναυλία της; Μήπως χρειάζεσαι therapy? (Μα τι λέω;).
Πλάκα, πλάκα όμως έπρεπε να πας. Ήταν υποχρέωση σου προς τη blogόσφαιρα. Γιατί ενώ όλοι οι άλλοι γράφουν για το πόσο ωραία περάσανε και τι κομμάτια έπαιξε, χρειαζόταν και μια gogonutsss για να παρουσιάσει το στυλιστικό φωτορεπορτάζ υλικό για το οποίο υπήρχε πλούσιο σε μια τέτοια συναυλία (Και λίγες φωτό έβγαλες, μπορώ να σου πω - Υπήρχε πολύ σούργελο εκεί μέσα). Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσει ελαφρώς η νεαρά της τελευταίας φωτό (ίσως φταίει και το μίνι που το αναμοχλεύει ελαφρώς το βοριαδάκι). Και θα αρέσει ακόμα περισσότερο σε ένα φίλο μου στον οποίο αρέσουν μόνο οι γυναίκες με ψηλοτάκουνες μπότες...

toolman said...

θα διαφωνήσω στο "ου ου"... η κορασίδα απλά ήθελε να "μαλακιστεί" με το κοινό, να μας κάνει να περάσουμε καλά και μεις σαν καθυστερημένα φωνάζαμε "γιεααα γιεαααα". εγώ εκεί πραγματικά σπάστηκα και ντράπηκα για μας. παρατράγουδα κανονικά είμασταν...

αλλά δε φταίει κανείς, απλά το hype γύρω από το όνομα madonna δυστυχώς ή ευτυχώς προσελκύει πολλούς όπως αποδείχτηκε άμπαλους με τις συναυλίες.

nuntius said...

Χεχεχε! Δηλώνω υπερήφανα οτι ήμουν κι εγώ εκεί, και ακόμα πιο υπερήφανα οτι ΔΕΝ είμαι σε καμία απο τις φωτό σου!
Στη δεύτερη φωτό τι έχει το γκομενάκιον και το κοροϊδεύουμε? Εμένα μου αρέσει αυτό το στυλάκι! Και μέσα στα μαύρα είναι, και τις αλυσιδούλες της έχει, και τα σταράκια της φοράει, σούπερ!

Gogo said...

@switchblade
Και νομίζω αυτά ήταν πολύ αδιάφορα σε σχέση με το τι υπήρχε αλλά είχαμε και δουλειέςςς !

@lifewhispers
Πλάκα με κάνειςςς, με τόσο κόσμο!

@jimbo
Δε θα συμφωνήσω, δηλαδή οι φωτό είναι ενδεικτικές και όχι κοροιδευτικές!

@papdx
Καλά αύτό ούτε που το θυμάμαι! Χιχιχ! Σιγά μην έχανα αυτό το event! Παιδιά τα κορίτσα δεν τα έχω βγάλει κοροιδευτικά (τουλάχιστον όχι όλα :ΡΡ)!!!

@toolman
Σκασίλα μου που δεν της κάναμε τα μογγολικά που ήθελε, πήγαμε για να τη δούμε/ακούσουμε να τραγουδάει και τέλος!

@nuntius
Σε ξέρω εσένα τι μεταλλοτυπάκι είσαι!! Φυσικά και θα σου άρεσε το αλυσιδωτό κορίτσι! Τι δουλειά είχες όμως εσύ στη Μαντόνα (και με φωτογραφικές αποδείξεις!!!)???