Sunday, May 4, 2008

Η στιγμή λίγο πριν...

κάποιοι να φάνε τα μούτρα τους.

Η θεία η Μαριώ θα μπορούσε να πηγαίνει και περπατώντας από πίσω...
Και μετά λένε πως γίνονται τα ατυχήματα! Α ρε Ελλάδα, με τρέλα και κορδέλα!

7 comments:

Anonymous said...

Ga'i'darako zhthse h kakomoira, papaki ths eferan...ti na kanei?

PAP DX said...

Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ορισμένες Ελληνίδες θείτσες ότι όταν ανεβαίνουμε σε δίκυκλο (ή και σε γαϊδαράκο ακόμα), βάζουμε το ένα πόδι στην αριστερή μεριά και το άλλο στη δεξιά;

toolman said...

pap dx το ζήτημα είναι κοινωνικοπολιτικό συνάμα και ηθικό! πως μια καθώς πρέπει γυναίκα να ανοίξει διάπλατα τα σκέλια της και να καβαλήσει τον γάιδαρο, μηχανή. μου λες; δεν είναι πρέπον ρε παιδίμ!

PAP DX said...

Μα, αγαπητέ toolman, ας τα ανοίξουνε τα σκέλια τους εφ'οσον θα καθήσουνε πάνω στην σέλα όπου κανείς δεν θα μπορέσει να κοιτάξει ανάμεσά τους (Ο γαϊδαράκος βέβαια μπορεί και να την βρίσκει, αλλά πάνω σ'αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα). Τώρα εάν υπάρχει κάποιος ο οποίος ξαπλώνει κάτω από μηχανάκια περιμένοντας να δει κάποια θείτσα να κάθεται στη σέλα, έ τοτε αυτός είναι απλά ανώμαλος (Χώρια που δεν μπορεί να κρυφτεί). Και στο κάτω κάτω - σας παρακαλώ αφήστε με να ολοκληρώσω - μπορούν να φορέσουν παντελόνι!
By the way, όταν δήλωνα ότι μου αρέσουν οι μηχανόβιες γυναίκες και ζητούσα απο την Gogo να ποστάρει καμμιά σχετική φωτό, δεν εννοούσα ακριβώς αυτό...

tsitas said...

Μία τυπική ελληνική εικόνα. Τι να κάνουμε; That's life.

Loth said...

XAXAXAXAAAAAAA...TO AMOIΡΟ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ,ΕΚΑΤΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

ΑΝΤΕ ΚΥΡ ΜΗΤΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
ΕΛΕΟΣ!
;P

Gogo said...

@kerasaki
να κατσει στο χωριο και να αφησει τις βολτες στην Αθηνουλα που λεει και η γιαγια μου!

@papdx
μαλλον μονο αμα πέσουν απο κανα παπακι θα το καταλαβουν!

@toolman
αμα δε μου το πατε στο σεξουαλικο θα σκάσετε!!! μα με τη φουστα θα πεταγοντουσαν ολα της τα μπουτια οξω και αυτο δε θα θελατε να το δειτε!

@papdx
ΧαΧΑΑΑΑχαααα! Δεν τον ειχα κανει το συνειρμο οτι μου ειχες παραγγειλει μηχανόβιες! Οχι, δε σκεφτομουν την παραγγελιά όταν ανεβαζα τη θειτσα!

@tsitas
That's death θες να πεις!!! :(((

@loth
Ντει γαιδαράκο, ντειιι!