Saturday, April 5, 2008

Εθνική Οδός ΑΛ(ού φαν παρκ)

Στον πηγαιμό για τη δουλειά, πολλά θα δουν τα μάτια σου. Κάθε μέρα χαζεύω επί τουλάχιστον 2 ώρες τα πάντα γύρω μου μέσα από το αυτοκίνητο και καμμιά φορά δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό να εξασκήσω το γνωστό μου σπορ. Βέβαια, δε μου δίνει την ευχαρίστηση του κλασικού ρουχό/ανθρωποκεντρικού φωτορεπορτάζ, αλλά κάτι είναι και αυτό μέσα στη μιζέρια του αυτοκινήτου σου.

Για τις δύσκολες στιγμές μοναξιάς, κρεμάς ένα πιθήκι ΝΑ από τον καθρέφτη, να έχεις πάντα έναν άνθρωπο να πεις τον πόνο σου. Μπορεί σε κανά απότομο τρακάρισμα να σου βγάλει το μάτι, αλλά σκέψου πόσο καλός σάκος του μποξ μπορεί να είναι!

Εδώ έχουμε την κλασική περίπτωση χαζομπαμπά που το ξέσκισε. Μα φωτογραφία του μπόμπιρα? Τυπωμένη σε φορμάκι?? Πραγματικά, πολύ γλυκό.

Αυτά είναι κλασικά συμπτώματα καγκουρίτιδας.

Θα το θεωρήσε αστείο, αλλά αν διαβάσετε προσεκτικά αυτά που γράφει είναι πολύ στενάχωρο. Και να φτάσεις στο σημείο να το δηλώσεις στο αυτοκίνητο σου...

Ταινία κινουμένων σχεδίων του Ντίσνευ στο πίσω κάθισμα! Ήμαρτονε! Βέβαια, καλύτερα από σεμεδάκια!

Ένα πολύ τρομακτικό σμαρτάκι, με ένα τύπωμα σα ν είναι τρακτέρ ή κανά ζώο με πολύ σκληρό κέλυφος! Και δεν ήταν διαφημιστικό, γιατί να το βάλεις??

Και για το τέλος, το αμαξάκι της Κάντυ Κάντυ (είχα βρει και την ομπρέλα της πιο παλιά)!

7 comments:

toolman said...

εσένα πραγματικά δε σε φοβάμαι! όση κίνηση και να χει, εσύ πάντα θα βρίσκεις τρόπο να περνάς καλά!

Anonymous said...

xaxxaxaxa ζωγραφισες παλι!! μα βρε παιδι μου, αληθει αυπαρχει το αυτοκινητο της καντυ;;;; ειναι απιστευτο!

YO!Reeka's said...

καλά, αυτά με τα αρκουδάκια είναι τρομακτικά!!!

PAP DX said...

Χαίρομαι που μπαίνεις σε καινούργια χωράφια, κι έτσι το αγαπημένο μας blog αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είχες κάνει άλλωστε την αρχή από το περασμένο post με το ποδήλατο του μπόμπιρα.
Να πω εδώ και έναν καλό λόγο για τον μπαμπά αυτής της εβδομάδας με το ταπεινό Hyundai του (Ξέρεις, δεν ρυπαίνει, δεν πουλάει μούρη κτλ).
Μ'αρέσει αυτό το νέο είδος ρεπορτάζ και πιστεύω πως μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις (σωστά). Συνέχισε. Αν πετύχεις και καμμιά μηχανόβια πόσταρε και την φωτό της. (Απλά να μην είναι τόσο φόλα όσο η προηγούμενη).
Τέλος αν εσύ η κάποιος άλλος μπορεί να διαβάσει το δεύτερο σκέλος του ποιήματος (στο δεξί παράθυρο) ας το γράψει γιατί μου βγήκαν τα μάτια προσπαθώντας να ζουμάρω την εικόνα...

tsitas said...

Μ' αρέσουν οι παραλαγγές της τέχνης σου! Τόσα τραγελαφικά στο δρόμο μαζεμένα;; Μα καλά πόσο γύφτοι είμαστε τελικά;
Έχω βέβαια ένα παράπονο: Δεν μας έδειξες κανένα ωραίο κορίτσι στο αυτοκίνητο του να βάφεται για παράδειγμα.

Anonymous said...

ζώο με σκληρό κέλυφος αααααααχχαχαχα

[Germanos] said...

Τα αρκουδια ολα τα λεφτά, χαχα