Sunday, February 24, 2008

Αναρώτηση!

Με έπιασε μια τρομερή αναρώτηση (ναι αυτή η λέξη δεν υπάρχει,αλλά θα έπρεπε, έχω ρίξει ομηρικούς καβγάδες σε συζητήσεις για την απουσία της) χτες το βράδυ. Σχετικά σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά κυρίως αναπαραγωγικού.

Ρε παιδί μου, για να κάνουν οι άνθρωποι οτι "κάνουν" υπάρχει ένα υποχρεωτικό προαπαιτούμενο. Μια ανόρθωση ηθικού από τη μεριά του αντρός είναι απαραίτητη. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Διαφορετικά η διαδικασία δεν είναι επιτεύξιμη. Από την άλλη, από τη μεριά της γυναικός κανένα προαπαιτούμενο τεχνικής φύσεως δεν απαιτείται. Καμιά ανόρθωση, ανάφλεξη, αναμονή, ανατολή, δύση και πάει λέγοντας. Τσαπ ο άντρας και έτοιμη να βγει από τη φωτιά η κατσαρόλα.

Κλασικά, οι άντρες κατηγορούν οτι αυτό είναι άδικο, οτι το παιχνίδι είναι σικέ. Αλλά σκέφτηκα εγώ τότε: Ο λόγος που το "κάνουν" οι άνθρωποι κατά τη θρησκεία είναι για να αναπαραχθούν. Φαντάσου δηλαδή για να πιαστεί ένα μωρό να έπρεπε να συμπέσουν 2 ανορθώσεις, αντρός και γυναικός. Αυτό θα σήμαινε λιγότερες πιθανότητες να αρχίσει το ματσα μούτσα, λιγότερες πιθανότητες αυτό να γίνει σεξ και ακόμα λιγότερες να έχει αποτέλεσμα μωρά. Τότε θα είμασταν οι ΜΙΣΟΙ!

Οπότε τα πάντα εν σοφία εποίησε! :)

Και αφού το έλυσα και αυτό το μυστήριο της ζωής και βούλωτσα (Κατέλης) τα στόματα των αντρώνε, είπα να φάω ένα τρομερένιο μηχανοκίνητο παγωτό!



Και τα γνωστά μας fashion victims!
Δε γίνεται να το βλέπω αυτό, είπα όταν είδα τη φιλενάδα από κάτω. Και ήταν και μορφονιά!



Παπούτσι εργασίας για ανερχόμενες αυταρχικές αφεντικίνες! Απλά ελεεινό!


Μάκιααα!

13 comments:

nuntius said...

Αιρετική ολίγον η άποψή σας αγαπητή Γωγώνε αλλά σχετικά τεκμηριωμένη. Μη λησμονείς όμως και τα βιάγκρα.
Πλάκα πλάκα θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε πως θα διαμορφωνόταν ο κοινωνικός χάρτης με τον ρόλο των φύλων σε μια τέτοια περίπτωση.
ΥΓ. Παρά το ντύσιμο ωραιότατα πόδια η μαντμουαζέλ!

kotosalata said...

Από πού είναι το παγωτό καλέ????
Έχω πάθει πλάκα πρωί πρωί!!
Μίλα τώρα!!!

Love and Poison said...

Πωπωπω... τι παγωτάρα "παχέτης" είναι αυτή? (κατά το διαίτης) σλουρπ...

Μια χαρά εγώ την βρήκα την κοπέλα πάντως... λίγο η μπότα είναι άκυρη αλλά ωραίο στυλάκι κατά τ'άλλα ;)))) Φαντάζεσαι να φορούσε τπτ ellesse????

Καλημέρες...

toolman said...

για την αναρώτηση, δεν υπάρχει τέτοια λέξη..., σωστά τα λες. γι αυτό να κάνεις το σταυρό σου και να πηγαίνεις στον οίκο του θεού κάθε κυριακή!

η κορασίδα είναι μια χαρά! tomb raider κι έτσι!

το παγωτό τα σπάει, έχουν γνώση οι φύλακες! :P

και τέλος το πατούμενο είναι απλά ελεεινό!

Anonymous said...

Κι όμως αγαπητή Γογώ(νατς) το παιχνίδι δεν είναι και τόσο σικέ όσο ισχυρίζονται οι άντρες που μας λες. Άν σκεφτείς ότι οι άνδρες σκέφτονται το σεξξξ μια φορά το δευτερόλεπτο (χονδρικά) και σεσίς οι γυναίκες πιο σπάνια (πχ μια φορά το λεπτό, πάλι χονδρικά) τότε έχουμε πιστεύω μια εξισορρόπηση.
Και πάλι όμως αν μια γυναίκα δεν είναι in the mood που λέμε και πάλι δεν είναι εύκολο. Πρέπει να υπάρχει μια (πως να το διατυπώσω τώρα ώστε να παραμείνει το blog στα όρια της ευπρέπειας)... ύγρανση αλλιώς υπάρχει πολύ ... τριβή (Θεέ μου σαν τον Θάνο Ασκητή ακούγομαι τώρα). Και βέβαια τότε δεν είναι σεξ είναι βιασμός...
Αυτά... και ελπίζω να μην υπερέβην τα όρια της ευπρεπείας...

I need therapy and THAT ice-cream!!!

Trilian said...

με αυτο το παγωτο παντως μια γυναικα που λατρευει την σοκολατα θα είχε ανορθωση σιγουρα... χιχι!

JoaN said...

Την τελευταία φωτογραφία πού κ πώς την τράβηξες; μοιάζει να 'ναι σε μπαλκόνι και το άτομο να έχει ένα πόδι καθώς το άλλο παπούτσι δίπλα δεν έχει πόδι μέσα... και...η σκιά δεν μαρτυρά πολλά... κάτι δε μου πάει καλά.

Πάντως το πατούμενο αυτό μια χαρά θα ταίριαζε και σε ρεμπέτικη κομπανία, αλλά με άσπρη καλτσούλα :P

tsitas said...

1. Σχετικά με την αναρώτηξη σου, συγγνώμη αλλά δεν τεκμηριώνεις τίποτα. Και γιατί δηλαδή η ανόρθωση του ηθικού (και όχι μόνο:P) να απαιτείται από τη μεριά του άρρενος και να μην γίνεται κάτι αντίστοιχο (πχ διαπλάτυνση ...ανήθικου, aka κόλπου), από τη μεριά της γυνής; Άλλωστε, το Ευαγγέλιον το λέει καθαρά: Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα. Άσχετο αυτό, αλλά θέλω να δείξω ότι καταπατάτε και αυτό το αξίωμα.

2. Εγώ προτιμώ το παγωτό εις το βάθος της φωτογραφίας. Θα μου πεις βέβαια, το ίδιο είναι, αλλά εγώ από αντίδραση, εκείνο θέλω.

3. Εμένα περισσότερο με χαλάει το μεμαζεμένο καλσονάκι της κορασίδος, παρά η παρολίγον γαλότσα.

4. Το παπουτσάκι μου κάνει πολύ φετιχιστικό. Ξέρεις τώρα, γυμνός ο άρρην ανάσκελα στο πάτωμα (με χαμηλό το ηθικό, για να το συνδέσουμε και με την αναρώτηξη σου), και από πάνω η θήλυς με το παπούτσι αυτό να τον πατάει στα αχαμνά για εκδίκηση που δεν την ικανοποιεί. Ουαου... Πολύ μου αρέσει το στόρι. Χα χα!

Gogo said...

@nuntius
Τα βιάγκρα θα μας φάνε! Ε μα φίλτατε, κάτσε να ήταν καμια στραβοποδαρούσα με μπουτια μπουκάλες και θα σου έλεγα.. Ε να βάλει φούστα αφού είναι ωραία!

@kotosalata
Αστα! Gelati, το μαγαζί, στο Πέραμα! Και μένα με πήγανε.. αχ πυραυλίτο!

@love&poison
Ασε με και συυυυυυ! Μα αν ήταν καμιά μπουχέσω θα σου έλεγα αν θα το έβρισκες καλό το στυλάκι, σε τυλφλώνει το μπούτι το ζουμερό! :Ρ

@toolman
Μια χαρά ε;;; Γεια, αντίο! :Ρ

@pap dx
Χαχα! Γεγονός,έχουμε και εμείς ένα είδος μπλοκαρίσματος της διαδικασίας, αλλά νομίζω αμελητέο σε σχέση με το αντρικό!

@trilian
Πύραυλος σε λέωωω! Πύραυλος! :)

@joan
Ομολογώ πως αγνοώ τις συνθήκες λήψης γιατί το συγκεκριμένο πατούμενο το έβγαλε η κολλητή μου, και μάλιστα το δοκίμασε για να το βγάλει!!!
Μόνο σε κομπανία θα ταίριαζε και μουστάκι μάγκα!

@tsitas
Δηλαδή έρχομαι κουρασμένη από τη δουλειά και πρέπει να απαντήσω στην έκθεση ιδεών του τσιτα!!! Ρε τι τραβάω η μπλόγκερ:
1. Η μέθοδος ανόρθωσης της γυναικός που προτείνεις νομίζω θα είχε μόνο ως αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση μας, άρα πάλι θα μας πετάτε σα στημένες λεμονόκουπες!! Αντε!!
2. Μια ζωή αντιδραστικός!
3. Εμα εκεί που λες και συ είναι το χάλι (συμφωνούμε?!)
4. Αντιδραστικός και καταπιεσμένος. Την απόδειξη σας παρακαλώ και να πληρώσετε στο ταμείο!
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

YO!Reeka's said...

αυτός δεν είναι πύραυλος, είναι πύρκαυλος :)
(είπα κι εγώ να πω ένα σόκιν, μιας κι είναι το θέμα της ημέρας)

JoaN said...

α γι αυτό λείπει το δεξί πόδι.. οκ οκ..

Gogo said...

@yoreekas
Αισχος, υποψηφιος γαμπρός και τέτοιες εκφράσεις! Μη δίνεις δικαιώματα :Ρ!

@joan
ε ναι, τρελή είμαι αλλά όχι μάγος! :)

cortlinux said...

οι άνδρες συζητάνε μεν για το σεξ
αλλά οι γυναίκες το έχουν κάνει επιστήμη στην ανάλυση μεταξύ τους...

φαντάσου να είχαν και ανόρθωση που λες δηλαδή...

το σεξ είναι κάτι που απασχολεί τους άνδρες αλλά οι φιλενάδες της πάντα θα ξέρουν όλες τις λεπτομέριες για τα προσόντα σου και τις επιδόσεις σου...

;-)

ωραίο παγωτό πάντως