Tuesday, September 4, 2007

Stylish Athens_Οι άντρες της ζωής μας

Η συνέχεια μετα το 1ο αφιέρωμα.



Εδώ έχουμε τον αγαπημένο σε όλους μας λουστρινάτο μεσήλικα Βλαχοέλληνα, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Με τη μοσχοβολιά από το στέρνο του να σε κατακλίζει. Αν ήταν νέος αυτή την εποχή, θα φόραγε την παντούφλα του αποδίπλα. Ειδικά τη συγκεκριμένη παντούφλα (δερμάτινη συνήθως) έχω την αίσθηση οτι τη λατρεύουν οι Κύπριοι, συγγνώμη κιόλας. Οτι πιο τραγικό σε αντρική εμφάνιση.


Η ιδιοσυγκρασία των μεταλλάδων είναι κάτι το ανεξερεύνητο για μένα. Ποτέ δεν κατάλαβα πως συμβιβάζουν τις τόσο σκληρές μουσικές που ακούν με τα τζιν που τους εφαρμόζουν στην κυριολεξία σα κολάν. Οι εκπρόσωποι του είδους ας επιχειρηματολογήσουν. Ο φίλος μας στη μέση προσπαθήσε να γίνει λίγο πιο άνθρωπος, έβαλε και τη σακακιά την κοτλέ του μπαμπά αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να γίνει σαν τον Devendra Banhart! Βέβαια, κάτι είναι και αυτό! Όσο για το δεξά... πραγματικά, κάτι τέτοιες φιγούρες με κάνουν να απορώ: δηλαδή αυτοί πη#$#$δά#^&νε γκομνάκια;;;



Αυτή η κατηγορία έχει τεράστια απήχηση στην Ελλαδίτσα και πάρα πολλούς υποστηρικτές εδώ και χρόνια. Το στυλ μεταξύ ΒΠ και φλώρου, η εικόνα του σιδερωμένου clean τύπου. Άσπρα γιακαδάκια και πουκάμισα με επωνυμίες στην πλάτη. Τς τς τςςς! Τα κάτω δεξιά παπούτσια είναι του αδερφού μου του φλώρου (και είναι απλά ZARenia) και πολύ με αρέσουν ε (δεν ακούω κουβέντα!).


Εδώ έχουμε τον "και καλά" χύμα τύπο. Καθαρό Cosmote boy, με επίσης τεράστια επιτυχία τα τελευταία 2 χρόνια. Πιστέυω αυτοί οι χύμα τύποι είναι πιο κουραστικοί και φτιασιδωτοί από τους φλώρους. Πολύ σφίξιμο ρε παιδίμ, πολύ προσπάθεια!




Και για το τέλος κράτησα τον εναλλακτικό άντρα, τον άντρα μυστήριο. Ο άντρας πρόκληση, σου λέει "Λύσε με μαρήηηη" και μετά αν βρεις τα σκούρα, σου έχει έτοιμες και τις απαντήσεις! Αλλά ξέρεις, το θέμα είναι οτι για να τις δεις πρέπει να βγάλετε τις μπλούζες σας... Εγώ είχα τα μέσα και μου αποκαλύφθηκε έτσι, χωρίς ξεγυμνώματα!









19 comments:

lazinio said...

oi metallades forane auta ta tzin giati kanoun wraious kwlous.

Trilian said...

Οι Μεταλάδες αρεσκονται στα κολλητά Τζιν και στις σχετικά φαρδιές μπλούζες και δεν γνωρίζουν γιατί… Μάλλον γιατί μπορούν και γιατί έτσι ήταν και ο Joe Elliot των Def Leppard και ο Bon Jovi στα νιάτα τους (ακόμα και αυτοί όμως όπως και πολλόι άλλοι βλ. Metallica το ξεπέρασαν το look)… κατά τα άλλα το 99% αυτών δεν έχουν ωραίους κώλους και είναι σαν όρθια χιλιόμετρα… Believe me I know… όλοι μου οι φίλοι που μεγαλώσαμε μαζί είναι μεταλάδες!! Τα τελευταία χρόνια οι πιο ανοιχτόμυαλοι από αυτούς το γυρίζουν προς το rockabilly look γιατί είναι πιο sexy! Επίσης τύποι σαν τον άλλο κυριούλη, ναι βγάζουν γκομνακιά όμοια των!

Υγ: τι εννοείς «είχα τα μέσα;»

αυτο θα πει μεγάλο σχολιο!

void said...

Τα ποστ σου ωριμαζουν σαν το παλιο καλο (κοκκινο) κρασι! Χαιρομαι που επιστρεφω σε γνωριμο περιβαλλον και σε ευγνομονω που αφυπνιζεις τις στυλιστικες μας ανησυχιες και δη εμας των ανδρωνε!

Υ'Γ. Ελπιζω να μην εισαι καμια καραβλαχαρα που κανει χειροτερα απο αυτα που δειχνει στις φωτογραφιες... Θα πληγει ανεπανορθωτα το ιματζ σου!

Loth said...

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ''ΜΕΣΑ'' ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ''ΛΥΣΕΙΣ'' ...
ΧΜΜΜΜ...ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΝΑ ΞΕΡΩ Ε?
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

ggk said...

Εγώ πάντως απορώ πως στο καλό τα βγάζουν αυτά τα κολλητά παντελόνια οι μεταλάδες μέσα στο κατακαλόκαιρο. Είναι ζόρικο πράγμα όταν ιδρώνεις και πρήζεσαι μέσα στον καύσωνα. Πρέπει να περνάνε δύσκολες ώρες όταν γυρνάνε σπίτι ή όταν πρέπει να κάνουν τις δουλειές τους με τα γκομνάκια!

Anonymous said...

ΑΜΑΝ τι έπαθα!
Εϊδα τον χύμα τύπο και έχω ίδιο πουκάμισο και παρόμοια παπούτσια.. Και η βερμούδα φέρνει σε μια που φοράω εγώ, αλλα η δικία μου είναι λίγο πιο συμμαζεμένη! Προς στιγμήν αγχώθηκα νόμιζα ότι ήμουν εγώ! Αλλα τελικά εντάξει...

Jimbo said...

Καλά στους μεταλλάδες πιστεύω ταιριάζει η φράση που είχα πει και για τα σκηνικά με το Que στην Αμοργό. Αφού πήγες Αμοργό θα το ξέρεις το Que! :)

Από την μία το free spirit ki από την άλλη τα χειρότερα και πιο χιλιοαντιγραμμένα fashion victims! Έλεος δλδ.

Τώρα για το φλωροΒΠ, εγώ Πειραιώτης είμαι, δεν κινδυνεύω από αυτές τις κακές επιρροές αλλά μάλλον δεν μπορώ να πω το ίδιο και για όλους τους υπόλοιπους Πειραιώτες.. χεχε

Τέλος σου έχω μια πρόταση: ο επίγειος σου παράδεισος βρίσκεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα... Από Καραϊσκάκη μέχρι και Βύζαντα Μεγάρων! χαχαχα Εκεί να δεις τι γίνεται!

Gogo said...

@lazinio
Να ένα καλό πρώτο επιχείρημα!

@trilian
Πωπω αυτά που λες ενισχύονται και από το επιχείρημα του lazinio!

Ε τώρα δεν μπορώ να αποκαλύψω τις άκρες μου, ήδη νομίζω έχω μιλήσει αρκετά :ΡΡΡΡΡ

@void
Να τα πιείς στο ποτήρι είναι τα άτιμα! :)))
Καλά, αφού το έχω ξαναπεί, είμαι η χειρότερη όλων αυτών!

@ΛΟΤΗ
Πες μου εσύ και θα δω τι μπορώ να κάνω εγώ! Καλημέρεςςςς!

@ggk
Πωπω, το έκανες πολύ συγκεκριμένο και φαντάστηκα την εικόνα!! Παναία μου...

@kbee
Ωραία το πας μόνο ελπίζω να σου βγαίνει αβίαστα! Ε, και μην τα φοράς όλα τα καρώ μαζι εεε! :))

@dimitris
Άστα άστα, και ο Πειραιάς έχει καεί από φλώρους! Τι να πεις! :ΡΡΡ
Τη μια φορά που πήγα μπάσκετ δεν είδα και πάρα πολλά πράματα, μάλλον στο ποδόσφαιρο είναι το ρεσιτάλ ε;; Θα το εξετάσω!

toolman said...

τον τυπά με το μοσκίνο πουκαμισάκι κάπου τον ξέρω...θυμήσου και συ δημήτριε!

το παπουτσάκι του μπρο δεν με ενθουσίασε...τουλάχιστον δεν είναι ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ σα τα πουκάμισα με τις διχρωμίες και τους άσπρους γιακάδες! ΜΠΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!!!!!!

ο άντρας σταυρόλεξο όλα τα λεφτά!

Jimbo said...

Στον άντρα σταυρόλεξο πρέπει να γνωρίσουμε την γυναίκα επανάσταση! χαχα

Τον ξέρω τον καμμένο μωρέ... Δεν θέλω να γίνω κακός!

Anonymous said...

xaxa! Απίθανο! Εγώ τώρα που έχω δει καιπιο νοραλ στυλιστικες επιλογές, μηπως εχω εντοπίσει τις εξαιρεσεις? οσο για τους ΒΠ φλώρους, πήξαμε βρε παιδάκι μου!

bigmouth said...

Εγώ φόραγα το Moschino! Γαμάει!...μιλάει κι η Γωγώ, το alternative girl, με cocorosie και Δονούσες!

Gogo said...

@toolman
Η μέση λύση είναι η καλύτερη όμως! :ΡΡΡΡ

@dimitris
Γραφείο συνοικεσίων το κάναμε εδω μέσα;;;;;; Αν ναι, πολύ χαίρομαι! χοχο!

@lifewhispers
Η ουσία είναι οτι όλοι νορμάλ είναι μέχρι αποδείξεως του εναντίον! Και εννοώ στα μυαλά!

@bigmouth
Αλήθεια γαμάει, εμένα με άρεσε, άλλοι σε λένε φλώρο πίσω από την πλάτη σου, να τα προσέχεις αυτά! :ΡΡΡΡΡ

Ε όχι και αλτέρνατιβ εγώ! Με τις Άντζελες μου και τους Μακρόπουλους μου! Να προσέχεις τα λόγια σου!

tsitas said...

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα σου με τους μεταλλάδες, τα πέτσινα εφαρμοστά παντελόνια και τα μαλλιά μέχρι τη μέση. Αν μου ζητούσες να με τραβήξεις φωτογραφία θα σε άφηνα. Είναι προκλητικό, αμοραλιστικό, αναίσχυντο και απαράδεκτο να με φωτογραφίζεις πίσω από τη πλάτη μου με αντικειμενικό σκοπό να γελάσεις εσύ και η παρέα σου σε βάρος μου.
:)

snikolas said...

Αυτός εκεί ο τύπος με την μαύρη σακούλα για παντελόνι δεν ζεσταίνονται τα @@ του;

Gogo said...

@tsitas
Φοβόμουν αυτή σου ακριβώς την αντίδραση! Παλιοκομπλεξικέ μεταλλά, παλιοκρυφομπουζουξή! :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

@snikolas
Αυτές είναι απορίες που εμένα δεν πήγαινε το μυαλό μου, όλο και χειρότερα πάνε τα πράματα με αυτούς τους μεταλλάδες! Θα έχουν βράσει τα απαυτά του!

nuntius said...

Μια χαρά βρίσκουν γκομενάκια οι μεταλάδες, απλά τα βρίσκουν μόνο μέσα στον κύκλο τους, οπότε η metal community είναι ένα απέραντο κρεβάτι.

PS. @trillian
πόσα χρόνια είχα να ακούσω το όνομα joe elliot... respect!

Gogo said...

@nuntius
Άρα δε θα βρεθώ ποτέ σε ένα τέτοιο κρεβάτι! Τι ικανοποίησηςςς!

Anonymous said...

Εμενα μου αρεσουν τα κολλητα παντελονακια, κολλάν, δεν θεωρω κοριτσιτικο αυτα! Θεωρειτε ως Unisex.