Thursday, July 26, 2007

Synch Fest 22_7

Πήγα synch την Κυριακή και ξέρω ξέρω, αν σας μιλήσω για άλλη μια συναυλία θα κάνετε εμετό! Αλλά οκ, για κανά μήνα περίπου θα ησυχάσετε από αυτά από μένα τουλάχιστον!


Σα πρώτο σχόλιο να πω οτι ήταν πάρα πολυ όμορφη η αίσθηση του να διασχίζεις σοκάκια σε ένα πολύ industrial αισθητικής χώρο, σα να είσαι σε νησάκι στις Κυκλάδες (σας έρχομαιιιι), και να σκας σε διάφορες μουσικές σκηνές. Να μπαίνεις σε κλειστούς χώρους και να γίνεται λε πανίκ, σα σε κλαμπ, ενώ έξω είναι μέρα. Η Τεχνόπολις είναι μια χαρά για τέτοια event.

Επίσης, τη μια μόνο μέρα που πήγα όλα φάνηκαν να δουλεύουν ρολόι. Και αυτό αξίζει να το αναφέρει κανείς. Κανένα παρατράγουδο, παρά τα πάμπολλα stages, ενώ τα συγκροτήματα σκάγανε στην ώρα τους και σε ανύποπτη στιγμή.



Καταρχάς είδα !!! Ναι σας λέω, είδα !!!! Τι;; Τι είδα;;; Μα τους !!! Διαβάζεται "Chk Chk Chk" (Τσκ τσκ τσκ) και γενικά είχα ακούσει κομμάτια μόνο από το κουλό site τους. Ήταν απλά φανταστικένιοι. Δυο τραγουδιστές: μια μαύρη - μπόμπα (kinder έκπληξη) με τρομερή φωνή και έναν άλλο που είχε τρομερή σκηνική παρουσία, κάτι φιγούρες πολύ τρελιάρικες, τις ξεπατίκωσα να τις κάνω τώρα στις διακοπές να γελάμε. Δεν χρειαζόταν να ξέρεις κανένα κομμάτι, πολύ ξεσηκωτικοί. Άκου αυτό και αυτό αν κάνεις κέφι.



Επίσης είδα Fisherspooner. Τι να πω, πολύ όργιο το συγκρότημα, τίποτα το συνταρακτικό πέρα από τα μπούτια του τραγουδιστή και 2 χιτ που έπαιξαν προς το τέλος. Είχαν και μια ομάδα χορού να τους συνοδεύει στη σκηνή, με κάτι κολάν που έφταναν μέχρι το λαιμό.. πολύ σέξυ.. αυτό το θέμα με το χορό πάνω στη σκηνή, δεν ξέρω, θέλει προσοχή, είναι ικανό να καταστρέψει ένα συγκρότημα. Δηλαδή οκ, γινόταν βαβούρα και αυτό ήταν αν μια τι άλλο καλό από άποψης ενέργειας, αλλά όχι και να νομίζεις οτι είσαι σε τσίρκο..


Και από κόσμο, ήταν φουλ γεμάτο με ατομάκια, δε πήγαινε άλλο δηλαδή! Πολύ ψαγμένες γκόμενες, άλλες με patchwork ζώνες, άλλες με πιστόλια (!) στις γάμπες, άλλες αμαζόνες, άλλες με σέξυ ψηλοτάκουνα πέδιλα. Οτι γουσταίρνει η ψυχή του καθενός.



Τοπ οφ δε τοπ εμφανίσεις: Ο νεαρός και η νεαρά. Μάλιστα βρίσκονταν πολύ κοντά στο χώρο, αλλά νομίζω σε διαφορετικές παρέες. Δεν ξέρω τι σκέφτηκαν όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλο. Μίσος ή έρωτα; Ειδικά η κοπέλα, τι να πω.. Το κολάν αυτό, ούτε τις απόκριες δε θα το έβαζα, ακόμα και αν το θέμα ήταν "όστρακα και αστερίες" και μου έδιναν και δώρο 100 ευρώ..

Το τιγρέ αντρικό παπούτσι συνελήφθη εν αγνοία μου, το είδα μετά.. Σας λέω είχε πολύ πράμα!
Και τέλος, άκουσα το live του LarryGus στο Synch, στον M.Hulot, και σκυλοζήλεψα! Πρέπει να ήταν πολύ τέλεια! Κατεβάστε το, θα εντυπωσιαστείτε!

11 comments:

bigmouth said...

Οι !!! ήταν πολύ γαμάτοι πολύ γαμάτοι πολύ γαμάτοι!!!

s_k said...

εξαιρετικοι ηταν.η τραγουδιστρια παντως τους αφαιρεσε ποντους απο την εμφανιση.αλλοιωσε τον ροκ χαρακτηρα τους.

bibas said...

ciao

toolman said...

την καλύτερη φωτό από το synch την έχουμε εμείς πάντως! θα την κάνω ποστ να θυμηθείς!!

YO!Reeka's said...

κι εγώ ήθελα πολύ να είχα πάει!!!!!

Gogo said...

@bigmouth
Ουάου Ουάου Ουάου !!!

@fuzzy
Μμμ, δε θα το έλεγα, εμένα μου έκανε πιο εξωτική την εικόνα η τραγουδιάρα!

@bibas
Γεια σου και σένα!

@toolman
Πάω πάσο, με έχετε! Κλαπς!

@Yoreekas
Μα δεν ήταν πολύ καλό το live του; Πολύ με άρεσε!

snikolas said...

Αναρωτιέμαι πόση ώρα κάνει η κοπελιά με το πέδιλο που τα κορδόνια είναι μέχρι το γόνατο, πόση ώρα κάνει για να τα δέσει και να λύσει!

nuntius said...

Όλα τα καλά χάνω δηλαδή :(

Loth said...

ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΟΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΙΣΤΕΙ ΕΔΩΩΩΩ
%^("/%##^&$%##..

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕ!!!

Gogo said...

@snikolas
Εμ, έτσι είναι, η ζωή της αμαζόνας περιλαμβάνει τέτοιες ιεροτελεστίες! χαχααα!

@nuntius
Για αυτό είμαι εγώ εδώ!!! :))

@LOTH
Αχ, τι να κάνουμε!!! Πηγαίνω εγώ τουλάχιστον για να χαίρεστε οι άλλοι! Πως τα λέω η φουτάνα εεεε! χιχι

Anonymous said...

Καλέ!! Τέλειες οι φώτος..Bravisimo :P