Thursday, July 19, 2007

Senorita???


Πάει και αυτό. Και το λέω με την έννοια του οτι τα καταφέραμε. Χωρίς (πολλά) καραγκιοζιλίκια και ευτράπελα. Δώσαμε μια πολύ καλή εικόνα ως κοινό στη χτεσινή συναυλία των James.

Η σκηνή που είχε στηθεί.

Η Tori Amos, εμφανίστηκε μέσα στη ζέστη, παρόλα αυτά ήταν απλά συγκλονιστική. Δεν την είχα σε καμία υπόληψη, τη θεωρούσα βαρετή, ωστόσο όσο την έβλεπα live θυμάμαι οτι είχε κολλήσει η λέξη "εμπνευσμένη" στο μυαλό μου. Φοβερή σκηνική παρουσία παρά το οτι ήταν συνέχεια στο πιάνο, απίστευτη φωνή και πραγματικά είναι απορίας άξιο τι είχαν κατά νου οι διοργανωτές όταν αποφάσιζαν να τη βγάλουν να τραγουδήσει στις 7 το απόγευμα ντάλα μέρα.. Και πάλι κυρία όμως η Tori!

Οι Air βγήκαν πιο μετά, ίσως στην καλύτερη ώρα της συναυλίας, από άποψης ζέστης και συνθηκών. Πολύ καλοί στις εκτελέσεις αλλά πολύ συγκρατημένοι, πολύ elegant, πολύ merci beaucoup κλπ κλπ. Ήμασταν που ήμασταν έτοιμοι να λιποθυμήσουμε χωρίς νερό (που να περιμένεις 40 λεπτά στην ουρά - αίσχος) , δε βοήθησαν καθόλου για να την παλέψουμε μέχρι να βγουν οι James.

Περιμένωντας για τους James που εμφανίστηκαν κατά τις 10 και μισή, το κοινό έπαιξε με την μπάλα σπόνσορα, που ευτυχώς δεν έφτασε ποτέ από πάνω μου γιατί θα μου προκαλούσε πανικό!


Και βγήκαν, και τα είπαν και ήταν καταπληκτικοί. Και ο Tim Booth ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλός, με την κλασική του ανατολίτικη και περιστροφική κινησιολογία. Σε μια φάση μου ήρθε έκλαμψη οτι μου θυμίζει απίστευτα τον Γκάντι!! Και έκανε τη βόλτα του και αυτός πάνω στους ώμους του κοινού και ανέβασε 10 ατομάκια από το κοινό στη σκηνή για να χορέψουν σε ένα κομμάτι που τα έσπαγε αλλά δεν ξέρω ποιο ήταν (κανείςς;;;)!

Τα κομμάτια που έπαιξαν ήταν πολύ καλά επιλεγμένα και ακούσαμε και 2 ή 3 ακόμη υπό επεξεργασία καινούργια τραγούδια που μου άφησαν πάρα πολύ θετική εντύπωση για πρώτο άκουσμα.

Τεράστιο φάουλ
: Δεν έπαιξαν το Senorita. Αδικαιολόγητο. Αδικαιολόγητο. Αποτελεί αιτία τσακωμού! Ταΐστε το λαό που πεινάει γαμώτη μου!


Να τα και τα μοντελάκια μας!

23 comments:

Anonymous said...

- Ksexases na peis gia ton Ellina Trompetista pou gnwrise kai ton efere na tragoudisei!!!
- Se kapoia fasi ekana peripou 1h.30m gia na parw mia mpyra, telika phra 6 mpyres gia na mhn to ksanaperasw!!!

YO!Reeka's said...

tori amos είναι φανταστική- ξέρω ελάχιστα τραγύδια της, αλλά έχει γαμώ τις φωνές. μαλακία να βγάζεις οποιονδήποτε να τραγουδίσει στις 7 με τέτοια ζέστη

ggk said...

Πολύ ωραίααααααα!!! Λοιπόν, αν δεν ήσουν ηλεκτρολόγα μία δουλειά που θα σου ταίριαζε γάντι θα ήταν αυτή της ανταποκρίτριας σε συναυλίες. Και θα πήγαινες τζάμπα σε όλες αλλά και θα πληρωνόσουν για τις ωραίες περιγραφές σου. Ωραία δεν θα ήταν;
κίσιζ!

void said...

Αυτό το "κολπο" να βγαζουν τοσο νωρις ανθρωπους να τραγουδανε (στην δροσερη Ελλαδα!!!) ειναι φοβερο! Το τραβηξα κι εγω στο Rockwave...

Ωραιο το καλτσακι! Σε βγαζει απο το διλημμα ασπρο παπουτσι-ασπρη καλτσα, μαυρο παπουτσι-μαυρη καλτσα... 2 σε 1!

Υ'Γ. Νεο μπλογκοπαιχνιδο κυκλοφορει κι αν δε βαριεσαι, παιξε!!!

[Germanos] said...

εχασα και τους james (φτου)

One Big DJ said...

Kalhspera! Ithela na to kanw ki egw post alla me kalypses...tha brw allo tropo hehehe..loipon to tragoudi sto opoio anebasan panw 10 atoma itan ena neo to opoio legetai ''Mother'' kai xarakthristika eipe prin '' this next one is for all the women who deliver babies and mostly to all the women that are having constractions (syspaseis) out there right now ;)
Tori apla syglonistiki..Air..hmmm IMOYNA STIN OYRA-PYRA GIA TA NERA...

Loth said...

ΩΡΑΙΟΙΙΙΙΙΙ...ΡΕ ΤΙ ΧΑΝΩ...
ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ (ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ 31 ΜΟΥ...)ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ..ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Gogo said...

Mr.Sandman
Σωστός, σωστός! Και πόσα άλλα ξέχασα, αλλά ένα μυαλό πρωί μεσημέρι βράδυ..!

@Yoreekas
Και κυρίως μαλακία να βγάλεις μαι τόσο φτασμένη καλλιτέχνιδα. Δηλώνει ασέβεια. Ας βάζανε και άλλα ελληνικά support ή καλύτερα ας ξεκίναγαν πιο αργά!

@ggk
Μια χαρά θα ήταν, αλλά αυτά γίνονται μόνο στον Παπακαλιάτη! This is real life!! χιχι!
Φιλάκιαααααα

@void
Μερσί για την πρόσκληση, νομίζω θα ανταπεξέλθω αν και μπερδεύτηκα λίγο! Και δεν έχω και στάνταρ ατάκες γμτ!!!

@germanos
Νομίζω οτι έχεις παραχαλαρώσειιι! Τώρα πάνε όλες οι μπόμπα συναυλίες!

@one big dj
Αλο αλό! Αχ μπράβο για το τραγούδι, άκου ατάκα ο Tim! Η αλήθεια είναι οτι μου έκανε λίγο αφρικανικό και καλά "μητέρα - γη"! Κολλάει πολύ με αυτά που μου είπες!
Άσε ρε συ, κορακιάσαμεεεε!

@LOTH
Καλά μην ανησυχείς, και γω στα 31 μάλλον θα πάρω καμιά φωτογραφική της προκοπής! χιχι!

toolman said...

δεν είπες τίποτα όμως για τον τσίτα που σου χάλασε τη βραδιά ρίχνοντας μπύρα πάνω σου! τον παλιαλήτη!

Anonymous said...

Το τραγούδι στο οποίο ανέβασε τους "χορευτές" στη σκηνή δεν είναι καινούργιο. Είναι το Gold Mother από το ομώνυμο αλμπουμ του... 1993!

Gogo said...

@toolman
Ναι ο παλιαλήτης! Και μετά έκανε και το κορόιδο όταν του ζήτησα χαρτομάντηλο, με το ζόρι μου έδωσε ένα, μισοσκισμένο.. τστστσσσσ τι να πεις... Παλιοχαρακτήρες!

@pap dx
Μερσί! Οποτε από δω και από κει, τη βρήκαμε την άκρη!

nuntius said...

Πολύ χαίρομαι που επιτέλους ταπεινά αναγνώρισες το μεγαλείο της Tori και όπως είπες και εσύ χωρίς να σε πιέζω απο εδώ και πέρα θα ακούς μόνο τη μουσική της... :)

snikolas said...

Wow, μα τι κάλτσες είναι αυτές; Ρε θα μας τρελάνουν!

Tzini said...

ta kaltsakia se xroma skakieras foveroooo........

Gogo said...

@gogo
Ήμουν σίγουρη οτι θα χαιρόσουν! Χιχι! Ρισπέκτττ!

@snikolas
Άστα Νικόλαμ, άστααα!

@Τζινι
Είχε και τα πιόνια έτοιμα στις τσέπες! :)))

Misirlou Oubliez said...

Θα συμφωνησω για το σενιοριτα και θα κανω και ενα επιπλεον παραπονο οτι οι μπροστινοι οχι μονο πιανανε και παιζανε με την μπαλλα του χορηγου (οσο και αν εκανα καραγκιοζιλικια του στιλ "εελα-εελα", "που'ναι η μπαλα" και "παλτο-γουνα-δωσε πασα ρε"), αλλα παιξανε και με τα μπαλλακια του τιμ οταν τον κουβαλουσαν με τα χερια. Αδικια ορ γουατ;

Gogo said...

@misi
Μμμ, δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα, αλλά γιατί κάτι μου κάνει οτι τα μπαλάκια του Γκάντι δε θα ήθελα να τα ακουμπήσω;;;; Δηλαδή μη σου πω, χάρηκα που δεν ήμουν εκεί μπροστά, μην πάθαινα καμιά μεγάλη ανατριχίλα! Μππρρρρ, χιχι!

tsitas said...

Καθυστερημένο σχολίο, αλλά δεν πειράζει:
1. Χίλια συγγνώμη για τη μπύρα!
2. Πολύ σωστά τα περιέγραψες όλα! Να συμπληρώσω ότι εκτός από τη Σινιορίτα, έπρεπε οπωσδήποτε(!) να παίξουν και το Φάιβ όου, καθώς και το Ινγκλις Μπιφκέικ! Ντροπή!
3. Με την τρίτη προσπάθεια, θα ήθελα να πω ότι το τραγούδι με τα 10 κατσίκια που χόρευαν, λέγεται όντως Γκολντ Μάδερ, αλλά ο δίσκος είναι του 1990.

ΥΓ Τώρα το συνειδητοποίησα: Ο τουλμαν δεν ήταν στη συναυλία. Πως σκατά ήξερε για τη μπύρα;;; Ααα... Υπάρχει κάποιος ρουφιάνος εδω μέσα!! Χο χο χο!!!

Gogo said...

@tsitas

1.Συγχωρεμένος τέκνο μου
2.Αχ, ο καθείς τον πόνο του, για αυτό το φαιβ οου, το κάκουσα και από άλλους το παράπονο!
3.Ρόυτερ, το κάναμε! ΧΑΧΑΑ!

Ρουφιάνος άκουσα;; ρουφιάνος στο blog μου;; Ποιός;; ποιός είναι πείτε μου;;;

:))))

φακίρης said...

ααααααααααα! ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω..
κι ας μη παίξανε το σινιορίτα.

ουφ. δε θα επιστρέψω την επόμενη βδομάδα; δε θα αφήσω συναυλία για συναυλία (ξέρω, οι καλές περάσανε αλλά όλο και κάτι παίζει ακόμα. επίσης, αν και δεν περάσανε καθόλου απ'το τορόντο οι james, δεν τους κρατάω κακία. έεενιχάου).

Gogo said...

@φακίρης
Τορόντο ακούω;;; Τι με λες ρε παιδίμμμμ!!!!!!

Τώρα κάτι George Michael μας έμειναν και ο άλλος ο καράφλας ο ψυχάκιας από τους Pumkins.. Ετσι κ έτσι!

φακίρης said...

ααα για να σου πω! λίγα για τον μπίλυ, έτσι; :]

Gogo said...

@φακίρης

Μη γίνουμε Μπίλιες (καράφλες δηλαδή) εδώ μέσα!!!
χοχοχο!