Tuesday, July 10, 2007

Oh My God I Cant Believe It

Με καρδιά ψαριού που τρέμει ξεκίνησα χτες να πάω στο Ελληνικό για να δω τους Kaiser Chiefs. Αυτή τη φορά μπορούσες να μπεις από την παραλιακή και αυτό και μόνο αποτέλεσε ένα πρώτο σημάδι οτι όλα θα πάνε καλά. Αν και το είχα το προαίσθημα, δεν περίμενα οτι θα δω ένα τόσο απίστευτο live!

Μπαίνοντας στις εγκαταστάσεις πας λίγο στα χαμένα, σα να περιπλανιέσαι στην έρημο και με μόνο οδηγό τα αυτάκια σου για να εντοπίσεις από που στο περίπου έρχεται η μουσική ώστε να... χαράξεις πορεία. Ευτυχώς, πήρα από πίσω τον ξενόφερτο κύριο από κάτω που μάλλον είχε αναλάβει χρέη leader - αρχηγού ;)))


Στη σκηνή έπαιζαν οι Good Shoes και είπα να τους βγάλω μια φωτό έτσι μόνο και μόνο γιατί πολύ γουστάρω το όνομα τους! Αν τους έλεγαν και "Nice Shoes" θα με άρεσαν ακόμα πιο πολύ (ε, είμαι λίγο όργιο). Μικρούληδες ήταν και έπαιζαν σε στύλ καθαρά επηρεασμένο τόσο από Kaiser Chiefs όσο και από Αrtic Monkeys.

Μετά βγήκαν οι Long Blondes με μια τραγουδίστρια ηφαίστειο μέσα σε ένα κολλητό και πολύ σέξυ κόκκινο φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες! Θεωρώ οτι ήταν οτι πρέπει για να ζεστάνουν και να ξεσηκώσουν το κοινό λίγο πριν τους Kaiser. Εδώ να σημειώσω οτι το κοινό ήταν πολύ λίγο, τουλάχιστον για αυτό που περίμενα εγώ, και ευτυχώς όχι τόσο μικρής ηλικίας όσο νόμιζα οτι θα είναι!


Για ότι ακολούθησε έχω να πω οτι έμεινα άφωνη. Μετά τη συναυλία δηλαδή, γιατί ξεπατώθηκα να γκαρίζω. 11 και βάλε ήταν η μεγάλη στιγμή! Μπήκαν και με τη μια μας πλάκωσαν στα Every Day I Love You Less And Less.. Και από το πρώτο κομμάτι φάνηκε το πανυγήρι που θα ακολουθούσε.. Ο τραγουδιστής, Ricky Wilson, δεν περίμενε ούτε ένα τραγούδι για να πέσει στους ώμους όσων βρίσκονταν μπροστά στο κοινό (βλεπέ 1η φωτό κάτω). Ήταν τέτοια η ενέργεια που είχε, λες και μόλις πριν από 1 λέπτό τραγουδούσε ήδη σε κάποιο άλλο stage.

Η βραδιά είχε πολλές θεϊκές στιγμές με τον Ricky να καβαλάει τις σιδεριές μέχρι ψηλά για να τραγουδήσει (βλέπε 2η φωτό κάτω) καθώς και να εξαφανίζεται από τη σκηνή άνετος και ωραίος και να πηγαίνει μέσα από το κοινό με τα πόδια μέχρι τα μπαρ που βρίσκονταν στα άκρα της αρένας και να ανεβαίνει πάνω σε έναν από τους εκεί πάγκους για να απολαύσει μια γουλιά μπύρα. Μετά επέστρεψε κύριος στη σκηνή, ενώ η μπάντα συνέχιζε να παίζει περιμένοντας τον!


Μια άλλη τρομερή στιγμή ήταν όταν ο Ricky φάνηκε να καλεί κάποιον από το κοινό μπροστά να ανέβει στη σκηνή. Και ξαφνικά, βλέπουμε ένα ολόγυμνο παλικάρι μόνο με το βρακί του και εντελώς εκστασιασμένο να ανεβαίνει στη σκηνή (βλέπε 1η φωτό από κάτω)! Τον έβαλε ψηλά δίπλα από το ντράμερ και συνέχισε να τραγουδά. Το παλικάρι έμεινε για περίπου 2 κομμάτια εκεί πάνω έχοντας χάσει στην κυριολεξία την μπάλα, καλά όχι οτι δεν την είχε χάσει από πριν, χοροπηδώντας και χορεύοντας. Σε κάποια φάση άρχισε να ντρέπεται οπότε έβαλε και μια μπλούζα (2η φωτό). Όταν κατέβαινε από τη σκηνή και μάζευε τα ρούχα του ο Ricky έπιασε και του έδωσε και τη μια κάλτσα του. Μιλάμε δεν παίζεται ο τύπος.

Ένα άλλο πολύ τρυφερό στιγμιότυπο ήταν επίσης όταν είδαμε το Ricky να αφήνει κάπου στη σκηνή ένα σουτιέν που μόλις του έδωσε κάποια από το κοινό!

Το πρόγραμμα που κάναν και οι επιλογές των κομματιών ήταν κατά τη γνώμη μου άψογες. Παλιός και νέος δίσκος σε πολύ καλές αναλογίες, όλοι πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι. Ο ήχος δεν ήταν και τέλειος αλλά και πάλι κερδίζαν στα σημεία. Ειδικά το τέλος στο ανκορ, που μας άφησαν με το Oh my God, τι να λέμε, speechless. Για μένα, το καλύτερο κομμάτι τους!

Και για το τέλος μερικές φωτογραφίες από τα κλασικά μου καμμένα κολλήματα. Να σημειώσουμε οτι το παλικαράκι στα αριστερά το είδα από το τραμ στο ύψος του Φαλήρου και αμέσως κατάλαβα οτι πήγαινε για τη συναυλία. Το ντύσιμο είναι σκέτος Ricky.

Αν πρέπει να πούμε κάποια μείον που είχε η βραδιά ήταν:
  1. Τα συνεχώς προβληματικά μικρόφωνα που έπρεπε να αλλάζει ο Ricky, ευτυχώς χωρίς να χρειαστεί να ξενερώσει και να μας αφήσει σύξυλους.
  2. Αυτή η ελεεινά ηλίθια συνήθεια να εκσφενδονίζονται μπουκάλια (έστω νερού αλλά όχι και ολόκληρη μπύρα γαμώτη μου) .
  3. Η σκόνη από το δάπεδο που προς το τέλος και κυρίως όταν φεύγαμε γινόταν λίγο αποπνικτική.
Και του χρόνου με υγεία και χαρά!!!!

19 comments:

ggk said...

Yeaaaaahhhhhh!!!! Χαίρομαι που ήταν τόσο ωραία. Και να σου πω την αλήθεια επειδή ήμουν σίγουρη ότι όλο και κάτι θα έγραφες έμπαινα κάθε λίγο και λιγάκι στο blog σου για να τσεκάρω. Thanks για την ανταπόκριση λοιπόν. :)

[Germanos] said...

Μαλον δεν ειμαι στο ταργκετ γκρουπ αυτων των συγκροτημάτων

ουτε ακουστα δηλαδή....

Loth said...

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ Ε???ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ..ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ..ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΥ..''Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΛΑΡΙΣΑ''(ΘΑ'ΘΕΛΑΑΑΑ)
ΧΙΧΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

Gogo said...

@ggk
Υποχρέωσις μου! Ρε συ, ήταν πάρα πολύ ωραίγιααααα!

@germanos
Ε δεν αρχίζεις έτσι σιγά σιγά να τα ακούς να μαθαίνεις και συ;;;;

@loth
Εμ τι να κάνουμε μέσα στη ζέστα εδώ στην Αθηνούλα που λέει και η γιαγιά μου! Πάμε σε συναυλίες μπας και δροσιστούμε λιγάκι! Πάντως σίγουρα θα σε πρόσεχα αν κατέβαινες με τέτοιο σετ! χιχι!
Καλημέρεςςς!

Trilian said...

αυτές τις φωτο στο τέλος με τα ρουχαλάκια τις έβγαλες ως καλά ή κακά παραδείγματα; είναι πολύ σημαντικό να ξέρω!

Gogo said...

Αυτό το στυλάκι συνολικά το γουστέρνω πάρα πολύ! Φαντάζομαι και εσύ εεε!

Trilian said...

χιχι απλα ρωταω γιατι τα μαύρα παπουτσάκια (οχι τα all star) τα έχουμε και εγω και η Allitnil και ελεγα μηπως τα έχεις για κακό παράδειγμα χιχι! ησύχασα τωρα!

Σπύρος Σεραφείμ said...

πολύ ωραίο ρεπορτάζ, ρε!

Aggelos Spyrou said...

Θα το διαβάσει άραγε ο Ricky το post;

:))

Gogo said...

@trilian
Αααα πολύ φοβιστική έχω καταντήσει, θα το κλείσω το blog με φαίνεται!

@σπύρος σεραφείμ
Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Καλά, είχα και πολύ καλό θέμα νομίζω!
χιχι!

@άγγελος σπύρου
Διαβάζει αυτός άραγε ή μόνο χτυπιέται σαν το κατσίκι;; χαχα! μακάρι!

holidays in the sun said...

ναι...το τσιτσιδο αγορακι ειναι ο φιλος μου ο Νικος....ντρεπομαι λιγο,αλλα γελασα παρα πολυ...παντως μονο αλκοολ ειχε καταναλωσει!τι ατομαρα...

φακίρης said...

τους kaiser chiefs τους είδα πρόσφατα στην απεδώ μεριά του ατλαντικού και από θέμα ενέργειας ήταν από τις πιο γαμάτες συναυλίες που έχω πάει. ο ricky έκανε και δω φυσικά τα τρελά του.

oh my god, i can't believe it
i've never been this far away from home

snikolas said...

Πρέπει να έπεσε τρελό γέλιο όταν ανέβηκε ο τύπος στην σκηνή! Μα ρε παιδί μου είσαι και εσύ τρελή ανταποκρίτρια!!! :)

Ps. Έλειψα για λίγο και ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια έχεις postάρει!!!!!!!

nuntius said...

Σκέτη ανταποκρίτρια απο περιοδικό...
Μετά απο τόσα posts που έχεις κάνει για συναλίες έπιασα τον εαυτό μου στην συναυλία της παρασκευής στο ελληνικό να ψάχνει μια σκοτεινή φιγούρα που τράβαγε κρυφά φωτογραφίες τον κόσμο... :D

Anonymous said...

Αυτή η κυρία που έφυγε χωρίς το σουτιέν, δεν φαίνεται στις φωτογραφίες ;)

Τα καλύτερα χάσαμε !!!

Loth said...

ΣΕΤ?ΕΓΩ ΜΕ ΕΜΕΝΑΑΑΑ
ΦΟΥΣΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΧΙΧΙ
ΜΑΑΑΤΣ!!

Gogo said...

@holiday in the sun
Μμμ, φίλος εεεε.. τι να πεις, αλκοολ ξεαλκόολ, το είχε χάσει λίγάκι με φάνηκε!

@φακίρης
Γεγονός. Δε γίνεται να η γουστάρεις αν τους δεις λαιβ, ακόμα και αν δε σου αρέσουν!

@snikolas
Εμ μου θες βουτιές με τον άλλο τον ακατανόμαστο! Βουτιές και μπουρμπουλήθρες! Εμ εδώ είναι η γνώση! ;)))

@nuntius
Ο φόβος και ο τρόμος μαζί έχω καταντήσει! και θα με τσακώσουν καμιά μέρα και εκεί να δεις γέλια!

@παράφωνος
Ναι γμτ μου! Έχεις απόλυτο δίκιο! Απόλυτο! Γράψε φάουλ!

@LOTH
Μόνο μπλούζα! Χαμός θα γινόταν! χιχιχι!

Σπιτόγατος said...

Κάποιοι διασκεδάζουν, ενώ κάποιοι άλλοι πνίγονται στο διάβασμα! Αλλά θα σας δείξω εγώ! Την άλλη εβδομάδα κατεβαίνω στο νησί! Για ένα μήνα θα έχετε τα πιο καλοκαιρινά και ξέγνοιαστα ποστ! Για να μάθετε!
;ΡΡΡ

Gogo said...

@σπιτόγατος
Έλα ρε συ που διασκεδάζω! Μετά τη δουλειά πήγα, με την ψυχή στο στόμα! Η καλή ζωή θέλει θυσίες! Άτσαααα!
Περιμένω πάντως ποστ απευθείας από την ξάπλα!