Tuesday, June 19, 2007

Οι Χαρές της Ζωής!

Δύο από τις χαρές της ζωής είναι οι Άντρες (δεν το πιστεύω ότι το λέω αυτό, ποια είμαι, η Λίλα στους Singles;) και η Ξάπλα. Ειδικότερα, ο συνδυασμός της Ξάπλας, με ένα Σωστό Άντρα, σε ένα Τέλειο Προορισμό μάλλον διεκδικεί τη θέση της Υπέρτατης Χαράς της Ζωής!

Η Crucilla μου ζήτησε να ορίσω πως είναι ρε παιδί μου ο Άντρας, ο Σωστός όμως.
Τι να πω και γω, μήπως και έχω καταλάβει... Δε μας το μάθανε και στο σχολείο (ούτε στο Πολυτεχνείο το λένε!) Με μερικές όμως προτασούλες μπορεί και να μπορώ, έτσι απέξω - απέξω, να τον σκιαγραφήσω (δεν τον έβγαζα καμιά φωτογραφία καλύτερα;!). Έχουμε και λέμε το λοιπόν:


Για να ξεμπερδεύουμε, λεφτά, αυτοκίνητα και τέτοια είναι εντελώς αδιάφορα...Όμως, ξέρει να διαλέξει ωραία (αθλητικά μάλλον) παπούτσια… Λέει αστεία, χαμογελάει και γελάει ασυστόλως χωρίς κομπλεξισμούς…. Δε σφίγγει τα μπράτσα του, δεν το έχει ανάγκη. Δεν κορδώνει το κορμί του, απλά αγκαλιάζει με αυτό… Χορεύει χωρίς αναστολές… Έχει δυνατή καρδιά και άποψη… Λέει αυτά που νιώθει χωρίς φόβο έκθεσης… Είναι εκεί (που είναι ρε κορίτσια!) Μμμ , αυτά! Και μάλλον, έχει τη μαγκιά να σε κάνει λιώμα χωρίς κανένα από τα παραπάνω (χαχα, τα ακύρωσα όλα!)

Και έστω ότι σου έκατσε ο Άντρας ο Σωστός. Έστω ότι.
Ε καλοκαίρι έρχεται, δεν θα πας και καμιά «διακοπή» μαζί του; Όοοχι, Dream on, δεν ήταν ο Σωστός και μας τελείωσε και αυτός. Τέσπα, με ή χωρίς, Λάθος ή Σωστό, μια «διακοπή» θα θες να την πας σαν παιδάκι και εσύ!

Και με ρωτά το ggk: Που θα πας Gogo;;; Πού θα ήθελες να πας ή να ξαναπάς;;;;
Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι δυσκολεύομαι. Δηλαδή δεν ξέρω αν όπου έχω πάει έχω μείνει τόσο κάγκελο όσο θα ήθελα ώστε να σας το εξυμνήσω. Έχουν ξεχωρίσει όμως στο μυαλό μου τα ακόλουθα:

Σκιάθος

Πολλές, υπέροχες, ανεξάντλητες και εύκολα προσβάσιμες παραλίες. Όλα είναι κοντά, πολλές επιλογές για φαγητό, ποτάκι, χάζεμα. Αγαπημένη παραλία εκεί, η Τσουγκριά που πας με καραβάκι γιατί είναι σε ένα μικρό νησάκι απέναντι από τη Σκιάθο…



Πήγα πέρυσι, και μου υποσχέθηκα ότι θα πηγαίνω κάθε χρόνο έστω και για ένα σκ.


Νέα Υόρκη

Τρομερή εμπειρία. Δεν είναι τα τοπία, ούτε η όμορφη ζωή που θα κάνεις. Αλλά να, όλα όσα έχεις δει στις ταινίες είναι εκεί και είναι ακριβώς όπως τα βλέπεις. Τις 10 μέρες που κάτσαμε (το concept ήταν φοιτητική εκδρομή) δεν ξέραμε που να πρωτοπάμε. Moma, Metropolitan, Natural History Museum, Άγαλμα της Ελευθερίας, Empire State Building, Madison Square Garden, Brooklyn, Harlem (Κυριακή πρωί για να ακούσουμε gospel, δεν έγινε ποτέ, υπήρχε ουρά ανθρώπων που περίμεναν για να μπουν στην εκκλησία που έπιανε την περίμετρο ενός ολόκληρου τετραγώνου. Λόγω τιμής) China Town και Little Italy, ψώνια στη 5th Avenue, ποτό στο Soho (όπου λόγω ασχετοσύνης καταλήξαμε σε λεσβιακό μπαρ). Άλλο βράδυ, είδαμε live σύλληψη μαύρων από αστυνομικούς, με τα μούτρα τους κολλημένα στη τζαμαρία του υπόγειου μπαρ όπου πίναμε ανέμελοι το ποτό μας! Πολύ πολύ γεμάτο ταξίδι. Αξίζει να πας!

Θέλω επίσης να πάω και να δω από κοντά:

Σαντορίνη
(ω ναι, δεν έχω πάει ακόμη!)
Ρώμη,
Πράγα και
Κωνσταντινούπολη

Γιατί;;

Γιατί απλά έχω ακούσει τα καλύτερα!!!


Ευχαριστώ βεβαίως βεβαίως για την πρόσκληση τις δύο μαντεμουαζέλ, Crucilla και Ggk, και καλώ να μας πουν τα αντίστοιχα τους οι Trilian, Yoreekas, Snikolas, Misirlou, Proserpina, Germanos, 2Sx2, Loth, Siteseein, Spiros Serafeim και βάλεεεε γιατί έχουν πλάκα και τα δύο θεματάκια και συνδυαστικά ίσως είναι ακόμα καλύτερα! Εννοείτε τα boyz θα μιλήσουν για τη Γυναίκα, τη Σωστή ντε.

29 comments:

ggk said...

"Χορεύει χωρίς αναστολές…"
Χαλαρά είναι το πιο δύσκολο από όλα.

Ζούλεψα με τα περι Νέας Υόρκης. Είσαι τυχερή που κατάφερες να πας στα πλαίσια φοιτητικής εκδρομής και για 10 ημέρες. Όταν πιάνεις δουλειά είναι δύσκολο να βρεις 10 ολόκληρες ημέρες που να μπορούν και οι φίλοι σου για να πας κάπου.

Πάντα τέτοια και πάντα τέτοιοι :)

B said...
This comment has been removed by the author.
B said...

Απαιχτη η Σκιαθος.
Οσο για τον ιδανικο αντρα, μηπως να κανετε μια μαζικη παραγγελια απο το ebay or something μπας και βρειτε τον αντρα που να πλησιαζει τα χαμηλα standard σας;

Εχω διαβασει φρικαλεες περιγραφες, οταν βρειτε τον αντρα που περιγραφετε θα παγωσει και η κολαση. Period.

Gogo said...

@ggk
Ήταν τρελή ευκαιρία που πήγα με τη σχολή και να σκεφτείς οτι τότε είχα ενδοιασμούς! Οποτεδήποτε σου δωθεί τέτοιου τύπου ευκαιρία πρέπει να την αρπάζεις από τα μαλλιά! ;))

@brokenlink
Πώπω! Βαράτε βαράτε! Δεν ξέρω για τι περιγραφές μιλάς και τα έχεις πάρει στην κράνα, αλλά μου κάνει εντύπωση το τι μπορεί να σε φρίκαρε.. Το να είσαι χαβαλετζής ή το να χορεύεις;;; Σιγά τα "υψηλά στάνταρ"! άσε που άμα μπεις σε τριπάκι να τα πάρεις σοβαρά αυτά πρέπει να είσαι το λιγότερο παρανοικός!
άλλο τα λόγια και άλλο η πραγματικότητα!
Το Period δεν το έπιασα (ελπίζω δηλαδή)!

B said...

Period=έληξε. Οχι, η δικια σου περιγραφη ηταν η καλυτερη και πιο προσγειωμενη απο πολλες που εχω διαβασει. Ξεσπασα σε λαθος μπλογκ. Θα επανορθωσω με γλυκακια. Χεχ.

sitofkris said...

Αλλιώς περίμενα τον ιδανικό άντρα για σένα.Γεννημένο cameraman ,με "μύτη" που τον οδηγεί σε στυλιστικές ατασθαλείες.Και κατάλληλος για συναυλιο-καταστροφές.

toolman said...

γαμώ το #$$#$$# μου μέσα!!! έχεις πάει στο μεγάλο μήλο;!
μαζί με κούβα είναι τα δύο μέρη που θέλω πάση θυσία να πάω μέχρι να δω τα ραδίκια ανάποδα!

υ.γ. αν ο άντρας φοράει ωραίο αθλητικό-άσπρο- με μαύρη κάλτσα-ίσα να φαίνεται- τι γίνεται; χαχαχα!

Σπύρος Σεραφείμ said...

καλησπέρα από μία από τις χαρές της ζωής!

snikolas said...

Σε πολύ μεγάλους μπελάδες μας έβαλε η crucilla.

2Σx2 said...

Άκυρο σχόλιο για αρχή: Σίγουρα φταίει ο υπολογιστής μου που είναι τάρταλο αλλά το blog σου μου κολλάει το mozilla και δεν είναι καθόλου ωραί οπράγμα αυτό. Μπάινω, σταματαει να αποκρίνεται και πάω για επανεκκίνηση!

Στο θέμα μας. Σε βρίσκω πολύ σωστή για τους άντρες και καθόλου απαιτητική. Το εννοώ. Δεν είναι απαιτητικό να ζητάς αυτά που θεωρείς ότι θέλεις. Μαγική ατάκα το: "Και μάλλον, έχει τη μαγκιά να σε κάνει λιώμα χωρίς κανένα από τα παραπάνω". Δεν είναι αναίρεση είναι ορισμός και ισχύει και στα δύο φύλα νομίζω!

Τα περί διακοπών ήταν ενδιαφέροντα. Βέβαι η Νότια Κρήτη είναι σκάλες ανώτερη από τη Σκιάθο! :))) . Πλάκα κάνω, δεν έχω πάει Σκιάθο, δεν ξέρω. Δεν έχω πάει ούτε εξωτερικό! Μόνο Σαντορίνη έχω βρεθεί και δε μου άρεσε! Αυτά, τσιμπάω και την φροσκληση και εν καιρώ θα σας αποκαλύψω τη σωστή γυναίκα - άντε, και κανα δυο προορισμούς μου ονειρεμένους!

Gogo said...

@brokenlink
Συγχωρεμένος! Και άνευ γλυκών!

@sitofkris
Είπες μύτη και θυμήθηκα οτι μια αδυναμία στους μυτόγκες την έχω! Χαχα!
Άμα ήταν γεννημένος cameraman θα παίζαμε όλη μέρα ξύλο!

@toolman
Και ήταν τέλεια! Ε δεν μπορεί θα πας! Μωρό είσαι ακόμαααα!
Αν ο άντρας είναι μάγκας και το χει είναι μια χαρά και με αθλητικό-άσπρο- με μαύρη κάλτσα-ίσα να φαίνεται- (ίσα να φαίνεται όμως ε;;)

@σπύρος σεραφείμ
Χαχα! Πολύ καλός! Γειά σου ρε χαράαα!

@snikolas
Αφού είναι παλιαλήτισσα! Έχει μπλέξει με κάτι παλιοbloggers και όλ μας ανακατεύει και μας! ;)))

@2σχ2
Δεν το πιστεύω ότι προκαλώ τέτοια ταραχή στον υπολογιστή σου! και γω που νόμιζα οτι μόνο ο ΙΕ ήταν πρόβλημα..
Μα δεν είναι η αλήθεια οτι λέμε λέμε τον/την θέλω έτσι και πάντα η πραγματικότητα μας διαψεύδει;; Για αυτό προσπάθησα να το πιάσω όσο πιο απέξω μπορούσα!

Την νότια Κρήτη, τα έχουμε πει, τη λατρεύω. Απλά δεν την έχω εξετάσει τόσο (είναι και τεράστια) για αυτό με εντυπωσίασε τόσο η Σκιάθος, τόσο κοντά τόσο πολλές ωραίες παραλίες!
Να και ένα Χ στη Σαντορίνη! Πα μαλ!

[Germanos] said...

Ευχαριστω για την πρόσκληση , περνα να με δεις σημερα το απόγευμα.

Misirlou Oubliez said...

Σου υποσχομαι το πιο χορταστικο κειμενο της σεζον.

Loth said...

OK...ΛΟΙΠΟΝ..ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ Η ΜΕΡΑ..ΔΟΥΛΕΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑΥΤΗΝ..ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ..
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΟΕΟΟΟ

Gogo said...

@germanos
Μας κανόνισες πάλι!

@misirlou
Πωπω, γουστάρω, το περιμένω πως και πως ε!!

@LOTH
Για να σε δω και σένα! Φιλιά!

void said...

Αυτο το να χορευει χωρις αναστολες με προβληματισε κι εμενα! Μεχρι προτινος χρειαζομουν 1 μπουκαλι τζιν για να γινει αυτο...Τωρα μου φτανει και μισο!!! Πιανεται;

Σαντορινη εχω παει, οπως κι ο περισσοτερος κοσμος, και ειναι κατι το ξεχωριστο! Στην Πραγα θελω να παω οπωσδηποτε γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα για τις πιο ομορφες Ευρωπαιες!!!

Και δεν ειναι σωση αυτη η εμμονη σου με τα σπορτεξ ;)))

YO!Reeka's said...

η γυναίκα η σωστή;
σηκώνει συζήτηση...!

Gogo said...

@void
Μισό μπουκάλι τζιν;;; Δε συμφέρει, κοστίζει πάρα πολύ το να χορέψεις! Η μαγκιά είναι να χορεύεις σα μεθυσμένος, αλλά ξεμέθυστος!
Πράγματι, πρέπει να σας τα έχω κάνει τσουρέκια με τα σπορτέξ. Θα σταματήσω να σας μιλάω για αυτά για κανά.. δίωρο!

@Yoreekas
Να την κάνουμε τη συζήτηση! Να την κάνουμε!

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ said...

Καλως σε βρηκα στο κυβερνο-διαβα μου!!! Λοιπον η ιδανικη γυναικα ειναι η μικρη μου Γαλατεια που την περιγραφω εν μερει εδω:


http://pygmaliwn.blogspot.com/2007/05/blog-post_29.html

Jimatos said...

Πρέπει να πάς στη Σαντορίνη πριν βυθιστεί και το άλλο μισό της...

Gogo said...

@πυγμαλίων
Welcome!
Θα τη διαβάσω!

@jimatos
Λέγε τέτοια.. καλά άμα πάω εγώ, θα τη βυθίσω και την υπόλοιπη!

Jimatos said...

Ο άντρας ο σωστός είναι αυτός που θα σε κεράσει ένα ταξίδι στη Σαντορίνη! :-D

toolman said...

λεφτά για να κεράσεις ταξίδι έχεις τζιμάτε, άντρας μόνο δεν είσαι!! χο χο χο!

Jimatos said...

Toolman "αυτά στο σπίτι σου! Το κατάλαβες!;"!

Πάμε στο blog μας να πλακωθούμε πάλι! Χεχε!

Gogo said...

Ρε παιδιά πλακωθείτε εδώ να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα! χιχι!

@jimatos
Δε μου αρέσουν τα "κεράσματα" να σου πω την αλήθεια! Γουστάρω να τα σκάω, εγώ πληρώνω τα μάτια που αγαπώ που λέει και το τραγούδι!

@toolman
Τώρα αυτό πάντως ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση! Και θέλω να σας δω live να βρίζεστεεεε! Θα έχει τόση πλάκα! χιχι!

toolman said...

εγώ μόνο με το δημήτρη πλακώνομαι! με τον τζιμάτο κάνουμε χούμορ που λέει και ο σεφερλής!

Anonymous said...

ολα καλα,αλλα η λαιβ συλληψη των μαυρων που τη μοστραρεις σαν αξιοθεατο,μεγααααααλη μαλακια...ακυρο!

Gogo said...

@anonymous
Σε είχα ξεχάσει! Δεν είναι αξιοθέατο, αλίμονο, είναι όμως μια συναρπαστική εμπειρία άξια αναφοράς νομίζω, τίποτα το παραπάνω! Δεν πανηγυρίσαμε κιόλας!

Anonymous said...

santorinh ta spaei sthn kyrioleksia!!!praga omorfh alla baria melagxolikh..ekdromh nea yorkh me th sxolh e??hlekrologa se kobw!mallon htan ki o prwhn mou sthn idia ekdromh..mikros o kosmos..