Tuesday, November 14, 2006

Με θέμα την Κίνα, ή όχι ακριβώς…!

Τελικά μάλλον ισχύει αυτό που λένε ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι πάλι είδα τον Κινέζο! Ποιόν Κινέζο? Μα αυτόν!
Το άσχετο είναι ότι τον είδα και εγώ την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα στην Ομόνοια (αυτό πάει στον Περιγλώσσιο που μου δήλωσε ότι επίσης τον είδε την Πέμπτη στην Ομόνοια!).


Και ήταν μεγάλος ο πειρασμός, καθώς πήγε και στάθηκε τόσο κοντά μου που δεν μπορούσα να μην αποτυπώσω από κοντά το στυλ του. Ε, ιδού τα «ενσταντανέ»…



Πλέον το μόνο που είναι φανερό είναι ότι, Κινέζος ΔΕΝ είναι ο άνθρωπος!

Κινέζοι όμως ήταν οι κύριοι των φωτό παρακάτω. Παρασκευή βράδυ κάνω ζάπινγκ και πέφτω στην ΕΤ1 (με συχνότητα επιλογής κατά το ζάπινγκ 1/50). Ασπρόμαυρη ταινία κινεζικής προέλευσης. Δυο λεπτά νεαρά αγόρια, γυμνά, παλεύουν (??) μεταξύ τους… Ή μάλλον όχι..? Μήπως? Όχι ρε.. Ε τότε, αυτός εκεί τι σφίγγεται?


Τελικά το χωνεύω ότι μάλλον έπεσα σε σκηνές σεξ και μάλιστα έπεσα στις δυο πιο δημοφιλείς στάσεις των γκει: όραλ και μπάκγουορντς…
Οκ, δεν είδαμε τα tools επί το έργω, αλλά από το όλο γύρισμα δεν έλειπε τίποτα, όλα γινόντουσαν λαιβ εκείνη τη στιγμή σίγουρα…
Δεν έδωσα την ευκαιρία στην ταινία για κάτι παραπάνω, οκ, μπορεί να ήταν και καλή, καμιά αξιόλογη κουλτουριάρα. Μόλις εντόπισα ότι λεγόταν «ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ» (HAPPY TOGETHER) και ότι οι δύο πρωταγωνιστές έχουν παίξει πάρα πολλές φορές τους γόηδες στον κινεζικό σινεμά (Μου φάνηκε, λοιπόν, διασκεδαστικό να τους κάνω εραστές στην οθόνη», λέει ο σκηνοθέτης). Δεν άντεξα όμως να δω ούτε ένα πλάνο παραπάνω, ήταν πραγματικά αηδιαστικό, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους γκει ρίντερς και τη σεξουαλική τους ζωή….
Μπράβο η ΕΤ1… Δεν το ήξερα ότι έχουμε τόσο προοδευτική κρατική τηλεόραση…

17 comments:

snikolas said...

Κανονικός παπαράτσι έτσι; Στην espresso δουλεύεις βρε παιδί μου;

Fight Back said...

Πφφ μα δεν μπορεις να εκτιμησεις την υψηλη τεχνη.. Μηπως σε παρακολουθει τελικα αυτος ο (οχι) κινεζος?

Spyros said...

Lol.. Απορω πως εβγαλες τις φωτο.. κοιτωντας αλλου και καλα, με το κινητο υπο περιεργη γωνια...:D (κι εγω ετσι βγαζω τις κατασκοπικες)

Fibi said...

xaxa, Όντως κάποιες φάσεις κολάω, αν δεν γίνει το δικό μου θα σκάσω!!!

αν κυκλοφορούσα με καμερα, δεν θα μπορούσες να ανοίξεις το μπλογκ, λόγω υπερφόρτωσης...lol

Φοινικιστής said...
This comment has been removed by the author.
Gogo said...

@snikolas
Οχι, αλλά ίσως θα μπορούσα…
Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι θα έτρεχα πίσω από λάθος ανθρώπους…
Και το περιοδικό θα φαλίριζε!

@fight back
Το σκέφτηκα και γω, βρε λες?

@Spyros
Βασικα, έκανα ότι κρατώ το κινητό περιμένοντας κλήση και το πηγαινοέφερνα βγάζοντας φωτό στην τύχη. Νομίζω ότι τα πήγα άψογα!

@Fibi
Ασε… είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθείς ώστε να μην τους ξεμπροστιάσεις όλους…

@Περιλώσσιος
Μήπως παρακολουθεί και σένα??
Το περίεργο είναι ότι εμένα δε μου προκαλεί καθόλου γέλιο. Με πιάνει μια απίστευτη περιέργεια να καταλάβω πως έχει διαμορφωθεί έτσι. Αυτό που με τρώει περισσότερο είναι το ενδεχόμενο να είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος που απλά έχει κάποια φιλοσοφία ζωής… Ποντάρω δηλαδή στο ενδεχόμενο «λάθος εντύπωση λόγω κακής εμφάνισης»… Είδομεν!

nuntius said...

Και τι εννοείς δεν είσαι εσύ ο κινέζος απο το μπλόγκ της gogo????? Τόσες φωτογραφίες σου έχει...







Τώρα γιατι βαράς?????

Crucilla said...

Καλά ο ειρμός σου με παλάβωσε! Με θέμα την Άπω Ανατολή ( μάλλον ο δικός σου δεν είναι Πεκινιώτης γέννημα θρέμμα) ξεκινήσαμε από την Ομόνοια και καταλήξαμε στη Μεσογείων! That girl needs therapy αλλά πολύ γουστάρω!

Trilian said...

το αγαπημένο μου Τ-shirt!!! της ΕΡΤ! Αμε τι νομιζες;

YO!Reeka's said...

πλάκα πλάκα τον τύπο τον συναντώ χρόνια στον ηλεκτρικό και αναρωτιέμαι τι σκατά τρέχει και είναι έτσι. εκτός κι αν ειναι το χαρακτηριστικό κούρεμα κάποια σέκτας ή κάτι τέτοιο

Anonymous said...

Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε για το τι ακριβώς βρήκατε αηδιαστικό στην προαναφερθείσα ταινία? Ευχαριστώ.

Gogo said...

Vevaiws, an kai nomiza oti itan autonoito...
Vrika aidiastiki kai wmi auti ti skini tou sex. Sto megalitero pososto auto ofeiletai sto gegonos oti itan metaksi dio antrwn. Aitia itan omws kai o tropos me ton opoio parousiastike i skini, para poli agarbi kai viaii. H lwksi wmi einai i kaliteri.

Φοινικιστής said...
This comment has been removed by the author.
Gogo said...

Wp, diladi ti mathame????

Pes mas tipotis!!!

Anonymous said...

Ένα βράδυ στον σταθμό εξηγούσε στους δύο σεκιουριτάδες (έναν άνδρα και μια γυναίκα) τον λόγο για τον οποίον χτενίζει έτσι τα μαλλιά του. Μου έκανε εντύπωση ότι μιλούσε "κανονικά" και γρήγορα. Ο ένας σεκιουριτάς αστειευόμενος απάντησε "από αύριο και εγώ έτσι θα έχω τα μαλλιά μου". Δεν άκουσα όμως καλά την αιτία. Θα πρέπει να ρωτήσω την κυρία, για να μη γράψω κάτι που δεν στέκει.

Φοινικιστής said...
This comment has been removed by the author.
Gogo said...

Grapse se mail an thes!