Tuesday, October 3, 2006

Αισθητικές διαταραχές...

Γιατί οι γυναίκες φορέσανε ΑΥΤΑ τα πέδιλα (χαριστικά τη χρησιμοποιώ τη λέξη) φέτος το καλοκαίρι και έγιναν must ( και όχι m – oust!) ?Ποια η άποψη των αντρών για αυτά ;

Γιατί η Despina Miraraki γράφει στα αγγλικά το όνομα της και ντύνεται με ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ για να πουλήσει χαλιά από την Ινδία ?


Γιατρέ, θα γίνω καλά ;

10 comments:

Loop said...

emena den mou aresoun afta ta sandalia einai alithia bliax...alla den exei simasia ..really siga ti sandali ti xoris ... kalitera xipolites pantos ..

gogo said...

kai me maures patouses...????
LOL!

proserpina said...

Αυτό το σανδαλάκι εμένα πολύ Φαραώ μου κάνει. Φαραώ, Κλεοπάτρα, Μάρκος Αντώνιος κλπ - τώρα που το σκέφτομαι ίσως και λίγο απο λεγεωνάριο του Αστεριξ.

Η Μοιραράκη πάντως κα-τα-πλη-κτι-κη: όποτε την πετυχαίνουν τα μικρά μου αδέρφια στην τηλεόραση ουρλιάζουν: "τρέξτε, η Μοιραράκη!!!" Το βλέπουμε σαν ψυχαγωγική εκπομπή, μέχρι να μας πονέσει η κοιλιά μας απο τα γέλια. Γιατί φωνάζει έτσι, δεν το έχω καταλάβει. Το αγαπημένο μου όμως είναι όταν βάζει βιντεάκι απο τις "εξωτικές χώρες της Ανατολής" που πάει να αγοράσει τα χαλιά και μιλάει με τους πωλητές τους (στα αγγλικά!)Πάω στοίχημα οτι οι χώρες αυτές βρίσκονται λίγο κάτω απ' την Ομόνοια (στο τριεθνές Σωκράτους, Μενάνδρου, Ζήνωνος)

people's army for the liberation of fashion said...

parolo pou simfono mazi sou, den tha stamatiso na palevo gia to dikaioma tou kathena na forai oti tou katevi. Kato i diktatoria tou kalou goustou...:)

oso gia moiraraki, goustaro pou einai ekei stous dektes mas, etsi melaxrini kai me ta piasimata tis kai na poulai kai fantasiosi....xilies kai mia nixtes se iptamena xalia... exei gemisi i tv ksanthies...:)

nuntius said...

Στο κάτω κάτω φίλτατοι προλαλήσαντες ας μην ξεχνάμε οτι το κίτς αν είναι πολύ κίτς πάυει να είναι κίτς και καταντά συμπαθητικό! Ρόδα, τσάντα και κοπάνα rulez!
Όσο για την ευτραφή κυρία που πουλάει χαλια (ο τόνος ό,που θέλετε) μου θυμίζει την παχουλή νεράιδα που βοήθησε την σταχτομπούτα να πάει στο χορό. Τώρα σας αφήνω να πάω να διαβάσω το "εμείς και ο κόσμος" μου, διότι στην πέμπτη δημοτικού που πάω είναι λίγο δύσκολο...

gogo said...

@ prosperina
Den tin eixa skeftei tin paromoiwsi, pragmati thimizei Aigipto...
I Miraraki mallon fwnazei gia ta koufa papoudia...

@ people's army for the liberation of fashion said.
San to Moliero ena pragma e..;-)
einai mia apopsi kai auti gia ti miraraki, an kai de se vlepw kai poli kala, to exeis koitaksei teleutaia??? lol!

@ nuntius
E oxi kai na mas ipnwtisoun sto telos apo tin ipervoliki dosi! Afipnisteite!!!
Auto me to "emeis kai o kosmos" giati den to epiasa; Mipws epeidi paw stin triti dimotikou???

Loop said...

lol ...den apantaw se ratsistika sxolia tetiou tipou despinis. zitw oles oi patouses .katw ta kartel ton papoutsoviomixanion.zitw oi eleutheres kai apeglovismenes patouses.

Loop said...
This comment has been removed by a blog administrator.
proserpina said...

Gogonut, ο nuntius είναι συμμαθητής του μικρού αδερφού μου, είχαν διαγώνισμα στο "εμείς και ο κόσμος" και δεν πρόλαβαν να δούνε despina(αυτή η δασκάλα είναι πολύ κακιά: όχι μόνο δεν έκανε απεργία αλλά έβαλε και διαγώνισμα)

singi siji said...

Great post

Kontraktor Pameran
Jasa Pembuatan Booth Pameran
Kontraktor Booth Pameran
Vendor Booth Pameran