Tuesday, September 12, 2006

Που είναι η Αθήνα ΟΕΟΟΟΟΟΟ?

Γενικά, πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα, να μαζεύουμε εμπειρίες. Ε, έτσι σκέφτηκα και εγώ και πήγα το ΠΣΚ για ιστιοπλοΐα. Η ιστιοπλοΐα είναι μια ενασχόληση που θέλει πολύ τσαγανό, ειδικά όταν πρόκειται να ταξιδέψεις με 7 μποφόρ (Ω ναι! Αυτή είμαι εγώ).
Το πρόγραμμα έλεγε Αίγινα και Πόρο και έτσι και έγινε. Παρασκευή και Σάββατο ήταν πάρα πολύ καλά, πολύ ενδιαφέρον το κόνσεπτ. Δυο πολύ βασικά μειονεκτήματα είναι αυτό της τουαλέτας και γενικά το θέμα της καθαριότητας. Δεν έχει εκεί μαλλιά, νύχια και ωραία ντυσίματα.
Είχα ακούσει για το γερό Μπισμπίκη (σαν όρος είναι πολύ αναγνωρίσιμος, χωρίς να έχει ακριβή ερμηνεία…), ο γερο Μπισμπίνης εκτός από ψαράς τι άλλο χάρισμα να έχει άραγεςςςςς;
Την Κυριακή ξεκινήσαμε στις 12 από Πόρο και φτάσαμε Αθήνα στις 9 το βράδυ (21-12= 9 ώρες…). Όλες αυτές τις ώρες τις έβγαλα στο κατάστρωμα του ιστιοπλοικού φορώντας ένα φλις και έχωντας φάει γύρω στους 200 κουβάδες νερό. Από το αλάτι, τα χείλια μου είχαν γίνει σαν τον αράπηδων ή διαφορετικά σα να είχα φάει 4 τόνους ποπ κορν. Το να μπεις μέσα στο ιστιοπλοικό θα ήταν μια λάθος κίνηση, την οποία απέφυγα μετά μανίας, όχι όμως και ο αδερφός μου που ήταν για 45 λεπτά σε ορθή γωνία στη λεκάνη... Στην ακόλουθη φωτογραφία φαίνονται τα δικά μου δάχτυλα, και όχι της γιαγιάς μου, μετά από όλο αυτό το «ξύλο» (ναυτικός όρος για την περιγραφή του γεγονότος ότι έχεις φάει όλη τη θάλασσα στα μούτρα) που φάγαμε.
Πρέπει βέβαια να ομολογήσω ότι η γαλήνη που ένιωσα πιάνοντας λιμάνι δεν περιγράφεται. Εκεί νιώθεις πολύ survivor ρε παιδί μου.
Πληροφοριακά, το όλο τριήμερο κόστισε 50 ευρώ (συμμετοχή) και έγινε μέσω της γραμματείας Νέας Γενιάς (δηλώνεις συμμετοχή και κληρώνεσαι νομίζω). Όποιος έχει αντοχές ας το τολμήσει!

7 comments:

ThinkaGeek said...

ox kai egw thelw!!!!!eimai vevea kqainourgiso stin proteuousa kai den xerw pos ginete afto ? exei web site afti h nea genia E ?E?EE? E?pantos bravo sou ......

Anonymous said...

Βρε τη gogonutsss! Και ιστιοπλόος! (τον καημένο τον Τσουτσ λυπήθηκα;-)

Gogo said...

@ loop
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για τη gogo που τολμά και ταξιδεύει με 7 μποφόρ !!! (και μετά πίνω μια coca cola light…) Thanx, thanx
Αυτό είναι το link ---> http://www.neagenia.gr/news2.asp?art_id=534&unionA_id=5
αλλά όπως θα δεις και συ, πάει για φέτος… Μπορείς να το έχεις στο νου σου για του χρόνου!

@ anonymous
Κάτι ξέρεις εσύ (Τσουτς…) Ο καημένος τα ήθελε και τα έπαθε γιατί το ξέραμε ότι όποιος κατέβαινε κάτω με τέτοιο κύμα τον είχε στάνταρ τον εμετό (σόρρυ κιόλας για την αηδία…)

nuntius said...

Δεν είμαι της θάλασσας... Καθόλου μάλιστα... Αλλά στις χμμμ, μούμπλε μούμπλε, 7 και τέταρτο το πρωί που είναι τώρα και πρέπει να φύγω για δουλειά, ακόμα και η προοπτική του υγρού στοιχείου φαίνεται ελκυστική.

Gogo said...

Όχι φίλε μου Νούντιε! Αν δεν είσαι έστω φίλος της θάλασσας δεν την παλεύεις την κατάσταση… Ακόμα και αν είναι με αντάλλαγμα την κοπάνα από το γραφείο, believe me

Trilian said...

ωωχ μην μου λες τέτοια... φευγω αυτο το τριήμερο με το ίδιο προγραμμα... θελω την μαμααααα μουουουου!

Gogo said...

Κοίτα, μην αγχώνεσαι. Εξαρτάται από τον καιρό που θα σου κάνει. Για να είσαι σίγουρη το μόνο που σε συμβουλέυω είναι να πάρεις μαζί σου κάτι σε αντιανεμικό, ή φλις κάτι ζεστό που να μη βρέχεται γενικά, και να έχεις ρούχα, εσώρουχα για να αλλάζεις σε περίπτωση που... φάτε ξύλο (αν και εγώ την έβγαλα με τα ίδια λόγω άγνοιας βεβαίως βεβαίως). Επίσης, τίποτα χάπια για ναυτία δεν θα φανούν άχρηστα. Θα περάσεις καλά πάντως, είναι ωραία εμπειρία!
Καλές θάλασσες!