Tuesday, September 26, 2006

Berlin ωωω, Berlin!

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν Βερολίνο λόγω δουλειάς. Δεν το περίμενα, αλλά το κατασυμπάθησα το Berlin. Πρόκειται για μια πόλη λουσμένη στο πράσινο (οι φωτογραφίες από το αεροπλάνο και αυτή από τη θέα που είχα από το παράθυρο του δωματίου μου στο ξενοδοχείο το επιβεβαιώνουν).







Φάγαμε πάαααααρα πολύ και οφείλω να ομολογήσω ότι ξετρελάθηκα με την ντοματόσουπα (βλέπε φωτό). Σε όσους το είπα ξίνισαν, αλλά υποσχεθείτε μου ότι όσοι βρεθείτε εκεί θα τη δοκιμάσετε και θα με θυμηθείτε!











Η βόλτα στην πόλη έχει πάρα πολύ ωραία αίσθηση, πάρα πολλά ποδήλατα και το καταπληκτικότερο όλων ποδήλατα – ταξί (τα veloTaxi). Οι τύποι τα οδηγούν κάνοντας ποδήλατο και μπορούν να μεταφέρουν μέχρι άλλα δύο άτομα. Μιλάμε ότι είχαν κάτι γάμπες – πέτρα!















Βεβαίως δεν απουσίασαν και οι υπέροχες στιλιστικές προτάσεις όπως είναι τα καταπληκτικά κόκκινα παπούτσια της φωτογραφίας (ναι, τώρα ξέρουμε από πού ψωνίζουν τα ξωτικά!) και το υπέροχο καλσόν (του τύπου «με έχουν καταλάβει αράχνες και υφαίνουν τον ιστό τους μέρα νύχτα» για να περικυκλώσουν τις «πελώριες» γάμπες μου! Ναι, στάζω δηλητήριο το ξέρω!).
















Αυτά είδε και ο καταπληκτικά cool φίλος μας (από γκράφιτι σε τοίχο) και είπε να βάλει τα «γυαλιά της αγάπης» μπας και ηρεμήσει..

















Το βράδυ το Berlin δεν κοιμάται και εμείς είχαμε την τύχη να βρεθούμε εν αγνοία μας σε ένα χώρο που θύμιζε πάρα πολύ την Τεχνόπολις στο Γκάζι, όπου γινόταν το Festival Pop. Από όλα τα κτίρια ακουγόταν διαφορετική μουσική και στον εξωτερικό χώρο επικρατούσε ένα πανηγύρι από μαστουρωμένους και λουκάνικα ;-). Εκεί καταχάρηκα όταν είδα το πανό ενός από τα event, το «Club 23», και θυμήθηκα το δικό μου κάποτε αγαπημένο Club 22 (τελικά αυτοί οι Germans είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά, άλλη μια επιβεβαίωση).












Στην επιστροφή ήμουν τυχερή, είχα θέση σε παράθυρο και να μια φωτογραφία από τις δεκάδες που έβγαλα πάνω από τα σύννεφα (ή πάνω στα σύννεφα).










8 comments:

ThinkaGeek said...

wow!!!!
iperoxa.bravo bravo... vlepw oti exete ena fetix me ta papoutsia kai esis. einai iperoxi ontos poli apo oti mou exoun pei kai apo oti vlepw apo tis pix.!!! zitw zitw bravo bravo ...

nuntius said...

Φαντάσου τα συγκεκριμένα πατούμενα μαζί με το αραχνοϋφαντο (κυριολεκτικά!) καλσόν - absolutely stimulating!

Trilian said...

πω πω ζήλεψα... ελπίζω να ξαναπάω σύντομα!

Gogo said...

@loop
φετιχ να το πω, εμμονή να το πω; κάποτε θα το ξεπεράσω! Ζήτω δεν λες τίποτα!

@nuntius
Τώρα με έφτιαξες κανονικά... Γενικά από γούστο έξω είναι πολύ πίσω ή εμείς την έχουμε δει πολύ με την πάρτη μας...

@trillian
Α έχουμε πάει δηλαδή; Ελπίζω τότε να έχεις δοκιμάσει την ντοματόσουπα! ("ξεπέρασε το κοριτσάκι, μας τα έπρηξες με τη ντοματόσουπα σου")

Anonymous said...

Είδες βρε που σου άρεσε; Στα ΄λεγα αλλά δε με πίστευες... Αντε και με το καλό και στη Στοκχόλμη (αυτό είναι το δικό μου κόλλημα για τις τελευταίες εβδομάδες)

Gogo said...

alo huella!!!
ti me les, stokxolmi e?
Gia na dw to karne mou, prolavainw?
A de borw mwre eimai kleismeni... (sto grafeio)

liliputaner said...

zhleyw, zhleyw,zhleyw,zhleyw!!!hmoun ekei olo ton ioylio kai tis dyo prwtes ebdomades toy aygoystoy!nomiw ha balw ta klammata!:-)

Gogo said...

e oxi kai zileueisssss! afou ekatses toso poli!
Kala egw an eixa katsei toso kairo tha eixa ginei sa triaksoniko ;-)