Tuesday, August 29, 2006

Καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Αν και είμαστε στην Αθήνα πλέον, την παλεύουμε και για λίγα μπανάκια!
Πέρα λοιπόν από τη δική μου καλοκαιρινή εμφάνιση που έχει παρουσιαστεί εδώ και και καιρό (βλέπε φωτό στο profile) έχουμε και τις ακόλουθες δυο:
Χωρίς να έχω τίποτα απολύτως με τους gay, δεν μπορούσα παρά να απορήσω όταν είδα τον φίλο μας εδώ. Στο πρώτο μισάωρο νόμιζα οτι ήταν γυναίκα που κάνει τόπλες (να σημειώσουμε οτι τον έβλεπα από την οπτική γωνία που βγήκε και η φωτό, δηλαδή τον έβλεπα πολύ καμπυλωτό!). Μετά που σηκώθηκα έπαθα το σοκ, το μαγιώ τραγικά "παρτώ" (που λέμε και μεις οι γυναίκες!) και επιπλέον περπάταγε και το τράβαγε συνέχεια όλο και πιο προς τα μέσα (ήθελε άραγε να μαυρίσει καλύτερα????). Δεν ξέρω, τι να πω... Φταίω εγώ που είμαι παλιοκακίστρω ή αυτοί που είναι παλιοπροκλητικοί?

Στην ίδια πλαζ (που φορουσε τυρκουααααάζ!) εμφανίστηκε το αμίμητο πουλί της φωτογραφίας, χωρίς μπανιερό και μας πόζαρε ακίνητο για κανά μισάωρο, ακόμα και όταν πλησιάσαμε σε απόσταση αναπνοής (μύτη με ράμφος). Φαίνεται πρέπει να είναι θαμώνας, αργότερα το είδανε λέει να τα πίνει στο μπαρ μέχρι αργά...

7 comments:

nuntius said...

Για να είμαι ειλικρινής καλά κάνουν και είναι προκλητικοί, και πρέπει να γίνουν και περισσότερο, αλλά δεν θα το αναλύσω τώρα! Πάντως απόλυτα θηλυκές καμπύλες, όντως!
Το πουλί της παραλίας καταπληκτικό, τα σέβη μου!

Gogo said...

Μα γιατί καλά κάνουν; Μην το αναλύσεις, αλλά δώσε μας ένα Point.
Ανταποδίδω τα σέβη σας (με λύγισμα των ποδιών και υπόκλιση)!

alefbetac said...

nuntius: Δεν πιστευω στην προκληση, γιατι αυτη φερνει μια αντιδρασει, πιστευω οτι μια μετριοπαθεια απο ολες τις πλευρες ειναι η καλυτερη ληση.

gogo: Και εγω μολις το ειδα νομιζα οτι ηταν self portrait, αλλα μετα παρατηρησα τα μπρατσα και λεω κατι δεν παει καλα εδω περα. Κατα τυχη γνωρισα ενα ζευγαρι γκει φιλους της μητερας μου χτες και ηταν και οι δυο out of the closet. Γενικα δεν εχω προβλημα μαζι τους αρκει να μην το κανουν θεμα. Η σεξουαλικη προτιμιση ειναι ελευθερια του καθενος και ειναι αυτονοητο οτι αυτοι οι ανθρωποι θα πρεπει να απολαμβανουν μια ελευθερια εκφρασης και να παρουσιαζουν τον ευατο τους οπως νομιζουν. Αυτο που με πειραζει λιγο ειναι οταν το θεμα παιρνει διαστασεις που δεν (κατα την γνωμη μου) δεν ειναι λογικες. Καταλαβαινω ομως οτι τετειες αντιδρασεις ειναι αντιδραστικες vis a vis τα ταμπου που οριζει η κοινωνια μας.

Αλλα και εμενα μου αρεσει το 69 δεν το διαφημιζω (oops μωλις το εκανα) - πλακα κανω!

nuntius said...

Να με φάτε πέσατε αμέσως, πεινάλες! :Ρ:Ρ
Εξηγούμαι λοιπόν: καταρχάς θεωρώ γενικά το θέμα "πρόκληση" πολύ ενδιαφέρον καθότι, στο δικό μου πάντα μυαλό, το έχω συνδέσει με την έννοια "αφύπνηση". Όσο για το θέμα των homos δεν καταλαβαίνω γιατι ένα ετερόφυλο ζευγάρι είναι οκ να φιλιέται/μπαλαμουτιάζεται στη με ση του δρόμου και ένα αντίστοιχο gay πράγμα να θεωρείται πρόκληση. Απο την άλλη πλευρά, και στα βήματα του συντρόφου μπούρου που μάλλον λέμε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια, ίσως δίνουμε παραπάνω σημασία σε θέματα που δεν υπάρχουν. Στο κάτω κάτω η ελευθερία (της σεξουαλικής συμπεριλαμβανομένης) είναι "δεδομένο" ό,τι και αν λέμε έμεις. Η ελευθερία όμως πρέπει πάντα να κατακτιέται και ίσως και η πρόκληση είναι ένας τρόπος κατάκτησης. Ελπίζω να έγινα σαφής και να είχα ειρμό. Σας φιλώ σταυρωτά και τους δύο.

Gogo said...

@buruburuburuburuburu... (
ε οχι και δικό μου πορτραίτο.. Πρώτον, γιατί δεν είμαι και τόσο ψώνιο να με βγάλω τόπλες στην παραλία στο νετ και μετά, επειδή ααααν με έβγαζα, λέω αννν, θα με έβγαζα σε μια σούπερουαου γκόμενα (με πολύ Photoshop ή έστω corel draw)! Ο τύπος στην φωτό, επειδή τον είδα και λαιβ, ένιωθε τραγική ελευθερία. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί για μένα, το πρόβλημα είναι στην αισθητική. Έχω πρόβλημα ρε παιδιά με την αισθητική, τι να κάνω. "Με ενοχλείτε Κύριος! Πονάνε τα ματάκια μου!"
Σα να βγώ εγώ για μπάνιο με το συτιέν της γιαγιάς και από κάτω ένα τεράστιο μαγιώ, αντρικό ας πούμε! Δεν θα κάνουν αστράκια τα μάτια σας;
Τουλάχιστον το 69 που σου αρέσει εσένα είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη "στάση ζωής"! Χαχαα!

@nuntius
Εμένα σε πληροφορώ με ενοχλούν περισσότερο τα ετερόφυλα ζευγάρια που το κάνουν αυτό! Πρώτον, γιατί μου φαίνεται επιδειξιομανές (Get a room!) και δεύτερον, επειδή "ναι, η επιδειξιομανία σας πιάνει τόπο, ζηλέψαμε!". Στους γκέι δεν έχω τίποτα να ζηλέψω, μη σου πω οτι χαίρομαι όταν τους βλέπω γιατί κάπως νιώθω μια ανακούφιση οτι και αυτοί είναι ευτυχισμένοι, παρά την περίπλοκη κατάσταση τους (από κοινωνικής άποψης).


Σας φιλώ και τους δυο... χιαστί (έτσι για αλλαγή!)

alefbetac said...

Αχαχαχα! Όχι ρε παιδάκι μου, από μακριά και μόλις άνοιξα την σελίδα νόμιζα οτι ήσουν εσύ μετά κατάλαβα. Τελος παντον. Πάντως αυτό που λες είναι αλήθεια με το στιλ του κόσμου, γενικά, (επειδή είμαι στιλάτο άτομο και λίγο ψώνιο !!!) και εμένα με χαλάνε τα 80% από αυτά που βλέπω. Δεν με πρόλαβες στην αρχή του μπλογκ μου αλλά γενικά έχω ένα κόλλημα με τα γυναίκεια παπούτσια και γενικότερα απεχθάνομαι τα τακούνια και τα παπούτσια με μύτη. Έχω φτάσει σε σημείο που το έχω κάνει επιστήμη. Καταλαβαίνω την ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας απο τα παπούτσια που φοράει, την φιλοσοφία ζωής της άμα θες. Εγώ από την άλλη είμαι πολύ χύμα και απο τον Ιούνιο κυκλοφορώ με σανδάλια, παντελονάκι και καλοκαιρινό πουκάμισο κατά προτίμηση με λουλούδια πάνω!

Gogo said...

@ buruburuburuburubrrrrrrrr

Καλά…! Είμαι ο άνθρωπος σου, μιλάς στη γυναίκα που το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε έναν άντρα είναι τα παπούτσια. «Ωπ, γλυκούλης είναι αυτός, αλλά τα παπούτσια του τι λένε;». Καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει ο άλλος στην κοινωνία και ειδικά άμα δω «γαμοπάπουτσα» (απαίσιο ακούγεται σαν έκφραση, αλλά εννοώ ακριβώς αυτή την κατηγορία παπουτσιών που φοράνε συνήθως οι γαμπροί και οι υπάλληλοι) μου έρχεται ζαλάδα (και τάση εμετού). Μπορώ να μιλάω για ώρες για τα παπούτσια αλλά μια πολύ συνοπτική εικόνα θα ήταν να πω ότι οι άντρες είναι μια χαρά όταν φοράνε κομψά, αθλητικού τύπου «παπα».
Τώρα, τα μυτερά παπούτσια σε συνδυασμό με τακούνι (η λεγόμενη γόβα) πρέπει να το δεχτείς ότι αποτελούν σύμβολο θηλυκότητας εδώ και πολλές δεκαετίες. Και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα η κατάσταση θέλει πολύ θάρρος μια γυναίκα να κυκλοφορεί με alternative shoes και να μη νιώθει ντεμόντα. Άσε, μεγάλο κεφάλαιο το γυναικείο παπούτσι. Εγώ πχ, ήμουν μεγάλος πολέμιος της μύτης, μέχρι που τη συνήθισε το μάτι μου και την έβαλα και γω (χωρίς ωστόσο να νιώσω απόλυτα ο εαυτός μου, όσο με τις μπαρετούλες μου ή τα αθλητικά μου, μιλώντας πάντα για χειμώνα ε). Τα ψηλά τακούνια από την άλλη δεν τα έβαλα ποτέ μιας και είμαι σχετικά ψηλή οπότε δεν νιώθω καλά (άσε που εκεί ψηλά το οξυγόνο λιγοστεύει… χαχα).
Δηλαδή εσύ την έχεις δει ρέγγε boy τώρα το καλοκαίρι (μήπως έχεις κάνει συμφωνία με τη Jose Cuervo;!). Φαντάζομαι μιλάς για τα σανδάλια της φωτό στο μπλογκ σου. Είναι και αυτό μια λύση, στη λογική ότι σας γράφω όλους και είμαι άνετος και ωραίος.