Friday, July 14, 2006

Πήγα και είδα τους Αρχιδούκες...!






Αρχίζω να συνέρχομαι σιγά σιγά…
Την Τρίτη είχα πάει στο Rockwave στη Mala Casa (δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και για αυτό τη σπάω έτσι). Κατά προτεραιότητα, ήθελα να δω τους Franz Ferdinand και μετά τους Sunday Drivers. Από το όλο σετ μου έκαναν πάρα πολύ καλή εντύπωση και οι Editors, αλλά οι Franz με τρέλαναν. Ο Alex, ο «δικός μας Έλληνας Θεός», όπως τον παρουσίασε ο ντράμμερ «Νikolakis» (όπως τον παρουσίασε ο Alex) και όλη η παρέα τους, τα έδωσαν όλα, τα είπαν όλα και τα έκαναν τέλεια! Φοβερή ενέργεια, επικοινωνία και άψογες εκτελέσεις!
Φυσικά, εγώ δεν έχασα την ευκαιρία να αποθανατίσω μερικά από τα ενδιαφέροντα που είδα εκεί όπως:
1. Τον τραγουδιστή του Ολλανδικού συγκροτήματος Mecano με ένα άσπρο πουκάμισο που έγραφε τη λέξη «ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ» πάνω. Πολύ ψαγμένος ο τύπος…
2. Μια ακόμα «φίλη» που φορούσε τα παπούτσια που ονειρεύομαι πως φοράω στους εφιάλτες μου…
3. Μια τύπισσα με κούρεμα φαντάρου συνδυασμένο με καπελάκι από το οποίο ξεπηδούσαν ράστα κοτσίδια…
4. και το σελέμπριτι ντοκουμέντο της βραδιάς, τον Πυρπασόπουλο (ηθοποιό της γενιάς Παπακαλιάτη, ίσως και λίγο πριν) με ένα προφυλακτικό να ασφυκτιά φορεμένο στο κεφάλι του…

Μετά από όλα αυτά, το μόνο που έχω να πω είναι:

«Άλεξ είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα»

(και είμαι και Βαζελίνα!)

2 comments:

nuntius said...

Καταπληκτικές οι δυο τελευταίες φωτό! Θέλετε σώνει και καλά να φορέσετε το τρισάθλιο υποκάμισο με τα λελουδικά αλλά ντρέπεστε? Συνδυάστε το με ένα καπέλο-μποστάνι και κανείς δεν θα ασχοληθεί με το πουκάμισο, όπως απέδειξε και η λεζάντα σου. Όσο για το προφυλακτκό, ε... λένε ότι οι άντρες σκέφτονται με το κάτω κεφάλι άρα κάπου θα πρέπει να χρησιμέυει το πάνω-άσε που το βρίσκω και την καλύτερη μέθοδο αντισύλληψης ever!
Όχι που θα κράταγες εσύ τα ηνία της πικροχολίασης :Ρ:Ρ

Gogo said...

Πολύ καλό το επίπεδο του δηλητηρίου σου... Μόλις επέστρεψα από διακοπές, πρώτη μέρα στη !δουλεία!, οπότε σύντομα (και μέχρι να πάρω μπρός και να οργανωθώ) θα έχουμε τα νέα κρούσματα κακίας μου!