Thursday, July 6, 2006

Αυτός ο Κινέζος...



Όπως θα καταλάβετε σιγά σιγά είμαι λίγο μανιακή με τους ανθρώπους που κυκλοφορούν γύρω μου. Γενικά τους παρατηρώ πάρα πολυ, ίσως επειδή κινούμαι καθημερινά τουλάχιστον με τον Ηλεκτρικό (όπως λένε οι γιαγιάδες). Είναι ένας τρόπος να περάσει η ώρα, πως να το κάνουμε...
Ε τον συγκεκριμένο Κινέζο (ή και Ιαπωνέζο, δεν τα καταλαβαίνω αυτά) τον έχω σταμπάρει πάααρα πολύ καιρό. Ο λόγος είναι τα μαλλιά του, τα οποία δυστυχώς δεν αναδεικνύονται στις φωτογραφίες που του τράβηξα όσο πιο διακριτικά μπορούσα (πάρα πολύ δύσκολο το επάγγελμα του παπαράτσι, μακριά από μένα). Τα φτιάχνει τόσο περίτεχνα και αεροδυναμικά και φοράει γυαλιά με ένα μεγάλο κοκκάλινο σκελετό, στάνταρ όποιος τον έχει πετύχει θα καταλάβει για ποιόν λέω. Άσε που τον βλέπω παντού, ακόμα και στου Ψυρρή βράδυ τον έχω δει! Ε και πάντα μόνο του.
Όποιος ξέρει τι ρόλο παίζει, πως τη βγάζει εδώ βρε αδερφέ ας με πληροφορήσει γιατί το χω απορία. Ε μην τον ρωτήσω κιόλας λαιβ την επόμενη φορά που θα τον δω (είπαμε ρόμπα, ρόμπα αλλά μην το παρακάνουμε...)

7 comments:

alefbetac said...

Επειδή ασχολούμαι με την φωτογραφία καταλαβαίνω την δυσκολία να βάλεις μια κάμερα μπροστά από κάποιον άγνωστο και να τον φωτογραφήσεις. Όσο για τον Κινέζο δεν τον έχω δει αλλά αυτό μάλλον γιατί εκεί που μένω (κάτω πατησια) είναι γεμάτο ξένους και τους έχω συνηθίσει.

Barbababas said...

Gogo, μην γελάσεις αλλά το συγκεκριμένο τύπο τον έχει πάρει και εμένα το μάτι μου στου Ψυρρή και στο σταθμό στην Ομόνοια. Είναι άπαιχτος! Νομίζω όμως ότι έχει 2 ζευγάρια γυαλιά, πάντα όμως τεράστια για να ταιριάζουν με το μαλλί του κλπ. Mάλλον σε καμιά αποθήκη ρούχων θα δουλεύει ο μάγκας...
urbanus_mitsus

Gogo said...

Καλώς τα παιδιά!

Λεπόν,

buruburu, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και γύρω άλλοι 100 τέτοιοι άγνωστοι που μπορεί να σε τσακώσουν ;-)
Καλά εγώ δεν ασχολούμαι με την φωτογραφία (δυστυχώς), απλά τη χρησιμοποιώ (είμαι εκμεταλλεύτρια)!


mitsus, επιτέλους ανακαλύπτω έναν άνθρωπο που τον έχει τσεκάρει και μάλιστα καλά (?! 2 ζευγάρια γυαλιά ?!). θα το φτιάξουμε το προφίλ του, που θα πάει..

YO!Reeka's said...

και εγώ τον ξέρω αυτόν και τον βλέπω πολλά χρόνια! αλλά δε νομιζω ότι είναι κινέζος, απλά λίγο retarted

Gogo said...

Προσπαθώ να αποφύγω να τον αποκαλέσω έτσι, μπορεί να είναι απλά εκκεντρικός ή λίγο στον κόσμο του. Ποιός ξέρει τώρα τι του έχει συμβεί ή πως έχει βρεθεί στην Ελλάντα!

Unknown said...

Λοιπον, ναι και εγώ τον εχω δει τον τύπο! Θα συμφωνήσω με τον gelial ότι μάλλον είναι Έλληνας, απλώς λίγο ιδιαίτερη περίπτωση. Πρέπει να μένει στη Βικτώρια, τον έχω δει πολλές φορές να κατεβαίνει εκεί (1ο στοιχείο για την έρευνά σου!).

Φοινικιστής said...
This comment has been removed by the author.