Monday, April 28, 2008

Καλή βδομάδα στα εργαζόμενα νιάτα

Μου διέφυγε καθότι δεν είμαι και πολύ θρησκευτικός τύπος (από φέτος έκοψα και την Ανάσταση, άρα κάθε σχέση με την εκκλησία) και δεν σας ευχήθηκα και τα χρόνια τα πολλά.

Βάλε και οτι κρύωσα και είμαι από χτες τάβλα με 38 και 8, 39 και 9 κλπ... Βλακεία το Πάχα φέτος!

Η παρακατω πρωτοπορία μας έρχεται από τη Σαλαμίνα (οχι, δεν έκανα εκεί Πάσχα). 


Δεν παιζόμαστε μιλάμε!

Και σας αφήνω για καλή εβδομάδα με μια όμορφη φωτογραφία από το Θεολόγο (ναι, εκεί έκανα Πάσχα).


Sunday, April 20, 2008

Με αφαιρετική διάθεση

Να σχολιάσω οτι ο blogger έχει αρχίσει να με κουράζει. Πολλές φορές τα links δεν φορτώνουν/δεν ανταποκρίνονται και πρέπει να το κάνες refresh 5-6 φορές για να φορτώσει κάποια στιγμή... Και όταν ετοιμάζεις ποστ βγαίνει όλη την ώρα αυτό το τρομοκρατικό, καλή ώρα :
"Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με το Blogger.com. Μπορεί να αποτύχει η αποθήκευση και η δημοσίευση. Επανάληψη προσπάθειας..."

Αντε, γιατί έχουμε και δουλειές! -->


Σα σε βρει η μοναξιά, μια κοπελιά σε περιμένει πάντα στην Πατησίων.


Αυτό το σηματάκι κανονικά δείχνει ένα δελφινάκι να βουτά στα κύματα αλλά εγώ στην πρώτη ματιά είδα μια κυριούλα προφίλ, με φακιόλι,  ίσως και να ακούει μουσική! Το φλαπα γλούπα του κύματος δείχνει την ένταση της στιγμής :Ρ

Σεμνά, μην της βάζεις χέρι! Μας βλέπει και ο κόσμος! 

Sunday, April 13, 2008

Εσύ... τι συγκρότημα θα ήσουν?

Θα ήμουν Franz Ferdinand:

"Do you want to"


"Walk Away"


Θα ήμουν CAKE:

"Frank Sinatra"


"Dime"


Απαντήστε όλοι, με comment και με ποστ ακόμα καλύτερα!

Saturday, April 5, 2008

Εθνική Οδός ΑΛ(ού φαν παρκ)

Στον πηγαιμό για τη δουλειά, πολλά θα δουν τα μάτια σου. Κάθε μέρα χαζεύω επί τουλάχιστον 2 ώρες τα πάντα γύρω μου μέσα από το αυτοκίνητο και καμμιά φορά δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό να εξασκήσω το γνωστό μου σπορ. Βέβαια, δε μου δίνει την ευχαρίστηση του κλασικού ρουχό/ανθρωποκεντρικού φωτορεπορτάζ, αλλά κάτι είναι και αυτό μέσα στη μιζέρια του αυτοκινήτου σου.

Για τις δύσκολες στιγμές μοναξιάς, κρεμάς ένα πιθήκι ΝΑ από τον καθρέφτη, να έχεις πάντα έναν άνθρωπο να πεις τον πόνο σου. Μπορεί σε κανά απότομο τρακάρισμα να σου βγάλει το μάτι, αλλά σκέψου πόσο καλός σάκος του μποξ μπορεί να είναι!

Εδώ έχουμε την κλασική περίπτωση χαζομπαμπά που το ξέσκισε. Μα φωτογραφία του μπόμπιρα? Τυπωμένη σε φορμάκι?? Πραγματικά, πολύ γλυκό.

Αυτά είναι κλασικά συμπτώματα καγκουρίτιδας.

Θα το θεωρήσε αστείο, αλλά αν διαβάσετε προσεκτικά αυτά που γράφει είναι πολύ στενάχωρο. Και να φτάσεις στο σημείο να το δηλώσεις στο αυτοκίνητο σου...

Ταινία κινουμένων σχεδίων του Ντίσνευ στο πίσω κάθισμα! Ήμαρτονε! Βέβαια, καλύτερα από σεμεδάκια!

Ένα πολύ τρομακτικό σμαρτάκι, με ένα τύπωμα σα ν είναι τρακτέρ ή κανά ζώο με πολύ σκληρό κέλυφος! Και δεν ήταν διαφημιστικό, γιατί να το βάλεις??

Και για το τέλος, το αμαξάκι της Κάντυ Κάντυ (είχα βρει και την ομπρέλα της πιο παλιά)!